Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike
仲成世界既?偷人野上載,仲年賺36萬以上?咁咪無人出街打工?此風不可長呀!

唔係3年半搵36皮咩
可能我錯

唔係話百幾萬咩
36萬只係一個channel
達哥聲明入面講過
3.通過法律途徑,讓律師出信俾G公司要求取證。(如果有人實在希望我攞出實質證據,我可以著手搵律師處理。)
如果搵人開post話希望達叔拎實質證據出黎
咁樣有冇可能起到backup佬底

咁姐係要...

達哥冇證冇據空口講白話屈backup佬
要求達哥交出實質證據

仲成世界既?偷人野上載,仲年賺36萬以上?咁咪無人出街打工?此風不可長呀!

唔係3年半搵36皮咩
可能我錯

唔係話百幾萬咩

達仔篇聲明話佢睇營利個part都O晒咀

3年半36萬冇可能令達仔咁驚訝,而且佢都話仲高過唔少人月薪,所以一定唔止36萬咁少
PUSH
push

無知一問點解搞咁耐都起唔到底
利申追唔切post

冇人名冇人樣....條友第一日起就收埋自己唔比人知

你點起?

冇熟人爆料起唔到架
隔離台有小小料
隔離台有小小料

果邊既料我見都係呢邊線人既料黎
而家既問題就係

WHATSAPP都有機會係夾
隔離台有小小料

而家既問題就係

隔離台有小小料

而家既問題就係

對話? 圖呢?

係度公開我就變左侵犯私隱
有冇外國發夢既巴打??

朋友大法都得既
屌 我中同 條仆街突然間好撚有米 原來係做呢啲仆街野

http://archive.hkgolden.com/view.aspx?type=AC&message=3194716

你黎

唔係話百幾萬咩

達仔篇聲明話佢睇營利個part都O晒咀

3年半36萬冇可能令達仔咁驚訝,而且佢都話仲高過唔少人月薪,所以一定唔止36萬咁少

都話變本加厲 點解仲將月薪撈埋3年半黎講 一開波就有12萬訂閱咩

之前有人做google 廣告類嘅佢話至少一百萬

有無料爆

有無料爆

爆既話小心D, 唔同你做PizzaHut可以任爆
呢度好撚多人mon住

有無料爆

爆既話小心D, 唔同你做PizzaHut可以任爆
呢度好撚多人mon住

youku都無
gg

Sosadson
21 January at 00:48 ·
唔少兄弟問一D比較舊的直播backup片可以係邊搵番,
我收到可靠情報, 其實一路以黎咁多年都有義士backup左, 只係冇公開,
不久的將來大家就可以係youtube睇番, 請稍安毋躁~

唔知要等幾耐

唔介意等
我而家都聽緊2013年 d backup

呢個月無達仔就唯有係咁聽返以前啲backup
其實獲達哥同意既係咪得tatbackup同MUV?仲有無其他
其實獲達哥同意既係咪得tatbackup同MUV?仲有無其他

tatstory都係
push
爆就爆啦,驚得仲多過個賊,痴線咩
本末倒置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞