Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike
[quote]btw 冇追post
sky tin去咗邊

改左名渣, 仲繼續搵食

咩名

https://www.youtube.com/channel/UC1mCbrztjl703s6DQuBZRWA

d片仲要好似由backup佬個到攞返黎

仲要佢本身得兩條三上片都算..件事都發生左咁多日
仲要照UP WD個幾條片, ON99咁

唔知又想cap幾多水呢?
sky tin

sky tin

其實一開始有幾多人搞錯左
Tatbackup=tatfullclipbackup
利申:由一開始已經搞錯左
佢個PAGE寫收益將會比番爆機兄弟
佢係咪想陰鳩達子

sky tin

嘩, 原來咁多廣告 (用開AD睇都無留意)
最好笑個句 :
""此乃達哥 tat backup 精華錄,所有收益將100%給予 爆機兄弟 達哥 , 兄弟如支持達哥 , 請多看數遍及單數LIKE , 並請踴躍Subscribe!!!""
達哥自己都有頻道啦, 洗撚俾左收益你之後再俾達哥咩

我諗由fullclip一出開始
就冇人知有tatbackup嘅存在

我諗由fullclip一出開始
就冇人知有tatbackup嘅存在

我以前睇backup片係睇左tatbackup先
但之後覺得分abcd片好煩
又見到backup狗有全片 個名又差唔多
之後就無睇tatbackup
諗返起真係好戇鳩
喺到同被backup佬燒埋一份嘅Channel講聲

好似係我潑火去埋你哋到
Sorry呀唔小心踢爆埋你哋

斷人衣食猶如殺人父母
你哋係咪好嬲呀?

我咁問,會唔會好傻豬呀?

又唔洗咁自責

好似係我cap到backup佬係條片賣廣告先燒晒咁多個人

冇事ge

好似係我潑火去埋你哋到

斷人衣食猶如殺人父母
你哋係咪好嬲呀?

其實達哥一出post就已經係話畀全世界知,得tatbackup同MUV1668有主動徵求達哥同意,其他都係借達哥嚟搵錢
佢係咪想陰鳩達子

講呢句都戇鳩
真係以為日後達叔都咁好恰唔會爆佢講大話
佢係咪想陰鳩達子

講呢句都戇鳩

on9
都冇人知有幾多收入

佢9up話今個月冇營利都得架啦
達哥youtube仲有人死撐
https://www.youtube.com/watch?v=tYBl9jhuDvo&lc=z12mhnepvrf5tlnlu22jxjojiojkiz4wz04

HIULAAM CHAN 一係就backup佬自己,一係就佢d豬朋狗友

第一條link個joe chan先on9,話幾年前無告發無提,而家無資格出聲

啲留言全部係前幾個post嘅論點

佢係咪想陰鳩達子

講呢句都戇鳩

on9
都冇人知有幾多收入

無人睇咪無收入囉
達哥youtube仲有人死撐
https://www.youtube.com/watch?v=tYBl9jhuDvo&lc=z12mhnepvrf5tlnlu22jxjojiojkiz4wz04

HIULAAM CHAN 一係就backup佬自己,一係就佢d豬朋狗友

第一條link個joe chan先on9,話幾年前無告發無提,而家無資格出聲

啲留言全部係前幾個post嘅論點

兩個小學雞搵交嗌
留名等睇有人捉番chatroom 啲人出嚟逐個逐個鞭
CHATROOM版 睇班小學雞洗版真係咁大吸引力
佢係咪想陰鳩達子

講呢句都戇鳩

on9
都冇人知有幾多收入

無人睇咪無收入囉

有廣告唔代表我有收益
呢句無敵

好似係我潑火去埋你哋到

斷人衣食猶如殺人父母
你哋係咪好嬲呀?

其實達哥一出post就已經係話畀全世界知,得tatbackup同MUV1668有主動徵求達哥同意,其他都係借達哥嚟搵錢

有幾個應該無搵錢,係真心fans ,例如sosadson 同tatstory
佢係咪想陰鳩達子

講呢句都戇鳩

on9
都冇人知有幾多收入

老老柒柒 佢呢架直頭擺達子上枱搵水
唔係唔REPORT呀嘛
CHATROOM版 睇班小學雞洗版真係咁大吸引力

唔知一堆369, -6有咩好睇

on9
都冇人知有幾多收入

無人睇咪無收入囉

有廣告唔代表我有收益
呢句無敵

我可以比既資訊係咁多
信不信由你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞