Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike

個個叫道歉真係笑大人個口
佢搵藉口潛水就真

屌佢老母死賤種

正常應該del晒片先出黎道歉

佢就唔理,過多幾日先private d片

唔係點收錢 呢條賤種狗
淨係識龜縮 都唔知係咪男人黎
邊到有得睇以前嘅片

HIULAAM CHAN 一係就backup佬自己,一係就佢d豬朋狗友

第一條link個joe chan先on9,話幾年前無告發無提,而家無資格出聲

啲留言全部係前幾個post嘅論點

反而係個馬後炮傻仔on9 d

第一條link個joe chan先on9,話幾年前無告發無提,而家無資格出聲

啲留言全部係前幾個post嘅論點

反而係個馬後炮傻仔on9 d

好多粗口睇到好辛苦
比你地真人見到條仆街你地會點做?

達粉會直行直過,跟住擰轉頭偷望人,再whatsapp d 毒撚朋友話 我見到backup 佬真人呀,仲屌完佢當面,屌到佢跑走悿呀!

跟住就成班圍爐打飛機

達粉會直行直過,跟住擰轉頭偷望人,再whatsapp d 毒撚朋友話 我見到backup 佬真人呀,仲屌完佢當面,屌到佢跑走悿呀!

跟住就成班圍爐打飛機

跟住就成班圍爐打飛機

唔洗討論啦 玩完啦
比佢逃之夭夭啦
唔洗討論啦 玩完啦
比佢逃之夭夭啦

有無人識相中人 證明佢係咪backup佬?
推啊
有無人識相中人 證明佢係咪backup佬?

屌你,香港太大定連登太細

係連登太少人,去轉高登叫起底組出手,佢祖宗十八代埋係邊個山頭都知呀

唔知又想cap幾多水呢?
sky tin

點report

G公司做野啦

原來chrome開左ad block會見唔到呢啲廣告位
原來咁多廣告

係連登太少人,去轉高登叫起底組出手,佢祖宗十八代埋係邊個山頭都知呀

唔係嘛, 呢個年頭仲有人信有高登起底組

一早俾joe仔bam哂啦你係咪行家黎

麻里子,你覺得張相有幾高可信性?

笑左.. 對面咁勁起左未?

人都唔多件行啦起底組
達哥叫咗大家唔好起佢底,點解仲要咁做呢…

唔通真係靠你咩,又發夢又報夢,柒撚到震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞