Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike
好似old new jor
上面係siren
講真,只係擔心siren有無人 backup
新譯果集

人中4冇曬片
條友醒,day 1開始就收得好密
條友醒,day 1開始就收得好密

佢冇用過backup佬呢個名義去其他地方活動
新譯果集

人中4冇曬片

youku都無
gg
新譯果集

人中4冇曬片

youku都無
gg

Sosadson
21 January at 00:48 ·
唔少兄弟問一D比較舊的直播backup片可以係邊搵番,
我收到可靠情報, 其實一路以黎咁多年都有義士backup左, 只係冇公開,
不久的將來大家就可以係youtube睇番, 請稍安毋躁~

唔知要等幾耐
新譯果集

人中4冇曬片

youku都無
gg

Sosadson
21 January at 00:48 ·
唔少兄弟問一D比較舊的直播backup片可以係邊搵番,
我收到可靠情報, 其實一路以黎咁多年都有義士backup左, 只係冇公開,
不久的將來大家就可以係youtube睇番, 請稍安毋躁~

唔知要等幾耐

唔介意等
我而家都聽緊2013年 d backup
backup佬住大埔喎琴晚件垃圾話

Sorry 我跟錯車 我聽樣子巴打講我先咁講 抱歉 對唔住

唔關你事, 琴晚都見你話其實係你個名

唔關你事, 琴晚都見你話其實係你個名

Push
其實起到底未
仲咁搞落去
香港人就繼續返工
件事就無左架啦
其實起到底未
仲咁搞落去
香港人就繼續返工
件事就無左架啦

訓晒教
留名
其實起到底未
仲咁搞落去
香港人就繼續返工
件事就無左架啦

推唔郁了等下個月
其實起到底未
仲咁搞落去
香港人就繼續返工
件事就無左架啦

推唔郁了等下個月

pish
push
起底組 都要有料先起到架

未見過咁難起,條友係醒

連youtube比button都唔親身去拎

好可惜....達哥一出律師信就會拎到

又轉左
乜撚野高登起底組 佢只係一個水鳩人既fb page黎 新會員

一睇就知

仲講到乜撚野起埋祖宗十八代

我對上果次就起李卓東
我諗佢名都未聽過

起d冇腦mk比埋名同電話你起就梗係易啦

Ps4果個就係例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞