Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike
剩係知佢周圍同人講 佢有做達子backup,同埋有一排突然間發左達咁囉。
如果我無記錯呢,佢應該係2010-12年左右開始同人講自己使backup。
Btw 佢都幾毒下,本時講野串柒柒,俾人兇兩兇就笠水,同backup佬嘅言行都幾吻合
剩係知佢周圍同人講 佢有做達子backup,同埋有一排突然間發左達咁囉。
如果我無記錯呢,佢應該係2010-12年左右開始同人講自己使backup。
Btw 佢都幾毒下,本時講野串柒柒,俾人兇兩兇就笠水,同backup佬嘅言行都幾吻合

請繼續
達朝回歸,就在今天,就在今天

請繼續

開名比相,唔係請註明ff
無相啊巴打...
林偉迪 Nick Lam
2014年DSE衰左 然後retake左一年
佢可能都知自己黃左 Facebook unfriend左一堆人
無相啊巴打...
佢可能都知自己黃左 Facebook unfriend左一堆人

MORE
無相啊巴打...

MORE

可應已經開埋分身Facebook
無相啊巴打...

MORE

可應已經開埋分身Facebook

Btw https://m.facebook.com/profile.php?id=100000177631944
推推先
唔好以為冇人記得
準備定開13
達仔今晚開唔開台
達仔今晚開唔開台

undergroundDV
3 hrs ·
https://www.twitch.tv/underground_dv
2017年2月20日
今晚9點半,
提醒眾卿家準時上朝~
遲到者,罰金三億兆京達朝幣!
無相啊巴打...

無相啊巴打...

佢facebook都刪哂有佢樣既相啦
達哥
達哥 : 繼續跟進, 加油
我有幫你日日推post架
達哥好波
CHOK巴開定13都得
達哥仲要話繼續跟進
話息事寧人班撚樣出黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞