Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike

到時有無得探監?話晒三年半咁辛苦做義工 想拎個橙支持下佢

你估實告得入? 香港既垃圾法律制度下

有無人話過你諗野好負面

有冇人話過你諗野好天真
上左庭未

告唔入既話齊齊開BACKUP CHANNEL

一齊做百萬富豪

一齊互click

有無人話過你諗野好負面

有冇人話過你諗野好天真

可能係 但只係覺得你好可憐

連個名都唔係屬於自己
活係人地既影子之下 樣子巴一定好傷心

有無人話過你諗野好負面

有冇人話過你諗野好天真

可能係 但只係覺得你好可憐

連個名都唔係屬於自己
活係人地既影子之下 樣子巴一定好傷心

上庭就算告唔入都煩到個人瘦幾磅
比埋錢都有冇人咁爆? 比我
我係外國爆

達仔從法律途徑搞
G公司就要提供backup佬資料
而G公司係有齊佢個人資料, 因為收益要寄票俾backup佬
到左法律程序就會知係咪迪迪仔

我幫手backup佢每人係監獄既生活

達仔從法律途徑搞
G公司就要提供backup佬資料
而G公司係有齊佢個人資料, 因為收益要寄票俾backup佬
到左法律程序就會知係咪迪迪仔

呢樣真
推下先
其實大家最終想backup佬認真道歉?公開條數,嘔翻啲錢?推到佢做過街老鼠?定係both?

36萬加公開道歉
其實大家最終想backup佬認真道歉?公開條數,嘔翻啲錢?推到佢做過街老鼠?定係both?

36萬加公開道歉

真係仲信36萬?

36萬加公開道歉

真係仲信36萬?

唔信
但係最少都要嘔返佢自己講既36萬出黎,比返達叔又好拎去做公益野又好

36萬加公開道歉

真係仲信36萬?

唔信
但係最少都要嘔返佢自己講既36萬出黎,比返達叔又好拎去做公益野又好

我諗佢啲錢都用得七七八八 要佢嘔應該黃膽水都嘔唔出

真係仲信36萬?

唔信

而家仲要斷左佢米路 點養架車呀 慘慘豬了
如果起錯底,冇理由冇人上水澄清,咁大件事

我覺得起左底

同意

真係仲信36萬?

唔信

而家仲要斷左佢米路 點養架車呀 慘慘豬了

一係養車一係餓死
日日都推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞