Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike
backup佬住大埔喎琴晚件垃圾話

又轉左

講緊個樣子煩膠
backup佬住大埔喎琴晚件垃圾話

又轉左

講緊個樣子煩膠

有d鬼
達朝誌都汁左?其實係咪同一個人
push

無知一問點解搞咁耐都起唔到底
利申追唔切post
達朝誌都汁左?其實係咪同一個人

比你都淆 點都del左先
留名
push

無知一問點解搞咁耐都起唔到底
利申追唔切post

冇露面,facebool冇咩資料
達哥聲明入面講過
3.通過法律途徑,讓律師出信俾G公司要求取證。(如果有人實在希望我攞出實質證據,我可以著手搵律師處理。)
如果搵人開post話希望達叔拎實質證據出黎
咁樣有冇可能起到backup佬底
線人好廢
整理番先
有授權而無廣告:tatbackup,muv1668
無授權而無廣告:ken louis,kino,sosadson,tatstory
無授權而有廣告:達哥 tat backup 精華錄,tat fifa,tat life,tat talks,backup佬

sosadson 唔係有授權架咩?
老實講啦我信線人爆既野但都知係唔太夠力
backup 佬由day 1已經打達哥主意一定唔會周圍同人講
「我幫達哥backup 架 個個月搵幾多幾多」
只係可能得身邊最fd 果幾條友知
更何況線人話過佢毒撚 咁朋友都唔多啦 仲點會亂同人講

而家唯有就等達哥真係會著手處理件事
達哥,殺一儆百呀
你唔處理好backup 佬單野,黎緊只會更多人做同一樣野
拎你啲片去賺錢
乜撚野高登起底組 佢只係一個水鳩人既fb page黎 新會員

一睇就知

仲講到乜撚野起埋祖宗十八代

我對上果次就起李卓東
我諗佢名都未聽過

on99 你就真係無人識啦
撐樣子巴打
我記得兩三年前佢係未開廣告
我都係由tatbackup 轉睇佢
分abcdefg真係好煩
不知不覺就靜靜雞開左廣告都冇留意

呢兩日想搵返達叔係幾時話將啲生日快樂統一係轉game時講 走去睇tatbackup 點知我覺得最有可能係既個段唔見左
有無link睇番全套達哥打sleeping dog?

用開AD BLOCK所以唔知佢有開廣告就真
乜撚野高登起底組 佢只係一個水鳩人既fb page黎 新會員

一睇就知

仲講到乜撚野起埋祖宗十八代

我對上果次就起李卓東
我諗佢名都未聽過

on99 你就真係無人識啦
撐樣子巴打

偷人名既新會然都有人撐
你又係新會然呀?
留名跟進

用開AD BLOCK所以唔知佢有開廣告就真

所以邊個曾經力推adblock 邊個就係backup佬

仲成世界既?偷人野上載,仲年賺36萬以上?咁咪無人出街打工?此風不可長呀!

唔係3年半搵36皮咩
可能我錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞