[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(3) 最後一個sem

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
曾惠仙老師?

佢教得好唔好?

我覺得佢幾nice

利申:上個sem讀中文
lm
想問下kate係咪killer
上佢堂EHP好大壓迫感
懶鬼多口問句 係咪8號返學

4號開始返
有無人知space nursing year 2 HKU 同 CU 收幾多人?
想問下kate係咪killer
上佢堂EHP好大壓迫感

4號開始返

太空學生就要學識睇student handbook
放假係放到3號,如果星期六有堂就4號已經要返

4號開始返

星期六真係有堂

4號開始返

星期六真係有堂

4號開始返

星期六真係有堂

2月7出gpa
2月7出gpa

點知架
2月7出gpa

點知架

出咗notice但learner portal未搵到。我都係朋友講先知
有無上Hong Kong and Chinese Societies in Transition 嘅人知果個咩book sharing係乜嚟
第一堂無上到 估唔到咁快已經有嘢做
2月7出gpa

點知架

出咗notice但learner portal未搵到。我都係朋友講先知

2月7出gpa

點知架

始終都要面對
2月7出gpa

點知架

始終都要面對

黎啦黎啦。。。
好驚,係咪正常有去考試都唔會抄……

除非無溫書去到鳩做先會炒姐 我諗

睇下你個炒係F定B啦

睇下你個炒係F定B啦

聽lecturer講拎D份卷有20分就得,如果冇,mid term,pj好好都抄,係咪真

除非無溫書去到鳩做先會炒姐 我諗

驚到飛起,我個份卷有幾題LQ,一錯a part ans後面都會錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞