[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(3) 最後一個sem

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
岩岩kongu engine有人打黎問我gpa
有冇hd eng巴打報左nonju都收到

X2,我係咪識你,岩岩上MSP?

我year one
Hku science year1 係唔係一定要中文3?
Sem1 3.9幾 + ielts6.5重有無機會

求各位解答

有無報今年dse?

無報到
估唔到Gpa會咁高

無機會 好可惜
成日都見到啲同學仔對自己無信心所以無報non ju最後gpa勁高
成日都見到啲同學仔對自己無信心所以無報non ju最後gpa勁高

但最後爲時已晚

我year one

佢冇打比我 係咪姐係太低分
冇機會interview
有冇人同我一樣收唔到電話?

我year one

我諗佢打電話都係分批既
Btw我dse得十幾分

我year one

屌你
gpa唔過3,係咪quit得?

唉。好撚灰。。

唉。好撚灰。。

gpa幾多先。

唉。好撚灰。。

gpa幾多先。

2.5

唉。好撚灰。。

3.2左右都係灰到仆街
唔想入畜呀

唉。好撚灰。。

gpa幾多先。

2.5

咩科?

唉。好撚灰。。

gpa幾多先。

2.5

咩科?

socsci

唉。好撚灰。。

gpa幾多先。

2.5

咩科?

socsci

入speed polyu award spa,盡拉上2.8-2.9,

唉。好撚灰。。

gpa幾多先。

2.5

咩科?

socsci

入speed polyu award spa,盡拉上2.8-2.9,

唔好因為sem1唔過3而放棄,仲有3個sem

唉。好撚灰。。

gpa幾多先。

2.5

咩科?

socsci

最後個sem唔係唔計㗎咩?
明明大學嗰邊可以收多過1封reference letter,例如CU寫明最多3封,但SPACE經My Future申請就只係可以每1間院校申請1封,咁我係咪冇辦法交2封?

唉。好撚灰。。

gpa幾多先。

2.5

咩科?

socsci

n手飯睇sem4
明明大學嗰邊可以收多過1封reference letter,例如CU寫明最多3封,但SPACE經My Future申請就只係可以每1間院校申請1封,咁我係咪冇辦法交2封?

space 個system 係咁
其實一封真係夠啦 
有冇人知self e&e係咩玩法?

睇完書未

唉。好撚灰。。

gpa幾多先。

2.5

加油啦 我都係唔過 讀好sem2

個個post你都係度講
講左2日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞