[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(3) 最後一個sem

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Sem 1 GPA 3.24
GE3竟然B+

唉 我曾經以為自己A-到

我都以為
ACL miss Lee 多謝你
我想問申請official transcript通常要等幾耐?

大概5日倒
佢會send email同你講攞得,不過封email會係trash

Thanks
QA1係咪全部A+,見親個個都係
Sem 1 Gpa 3.8 thanks gpa God
Year one 想上ugc science 科 呢個分夠唔夠

報左hku 應該會有interview
conditional offer 年年都係3.65

未交 reference letter 是咪要快

不過我都未交
2.7是咪玩完

sci
year1 eng 3.6 係咪唔洗apply non ju
幾科A- 仆街

>3.4可以報city
Engine HD 2.78仲有無得救?

巴打,你都係yr2?
year1 eng 3.6 係咪唔洗apply non ju
幾科A- 仆街

>3.4可以報city

認真呢
我3.46
Btw gpa: sem1>2>3 是否正常

Sem2>1>>>>>>>>>>>>>3
召喚science撚,year 1 3.21可以報到咩
幾科A- 仆街

>3.4可以報city

認真呢
我3.46

有fd3.3x yr1有cityu yr1 entry offer
Btw gpa: sem1>2>3 是否正常

Sem2>1>>>>>>>>>>>>>3

sem3>sem1>>>>>>>>>>>>>>sem2
Engine HD 2.78仲有無得救?

巴打,你都係yr2?

Year1

你揀左咩stream?
Sem 1 GPA3.67 中文/中文教育 有無機
2.54QA/PSY正仆街。

仲有冇得追?

仲有冇得追?

都係比psy拉低

仲有冇得追?

都係比psy拉低 quiz2真係痴線
報左hku 佢話upload番個gpa係咪就咁cap圖比佢就得
我想問個grade會唔會有機會出錯 有科唔知點解25% project B-咗都拎A
我想問個grade會唔會有機會出錯 有科唔知點解25% project B-咗都拎A

你係咪想俾人打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞