[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(3) 最後一個sem

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Yr2 cgpa 3.75 hku BSc有冇機

一定有啦
如果要交比hku嗰邊係咪要交official

update 咗gpa 先
再之後補official transcript
Hd n展jj英文比班豬隊友搞到得b-
好彩其他拉到gpa有3.74
yr1 GPA 3.72 報左hku sci 有冇機
如果報poly nursing 又有冇可能
Yr1 ABA 3.1 可以點

Official佢係咪話冇得上網搞 要去校務處度搞
2.54QA/PSY正仆街。

仲有冇得追?

2.51 IGC我屌你老母
想appeal一科,可唔可以update左nonju個邊個gpa先,appeal成功再update多次
想appeal一科,可唔可以update左nonju個邊個gpa先,appeal成功再update多次

都ok
我想問申請official transcript通常要等幾耐?

大概5日倒
佢會send email同你講攞得,不過封email會係trash

Thanks

屌佢幾下 聽日下午俾仲得

點樣屌

同問 點樣屌

u 個邊吹住要我盡快補交 ,急住要,寫埋要transcript 收到日子即係聽日,咁聽日下午會有 email係你個 mail box 垃圾桶裏面。
唔好寄,佢夠膽死收咗錢當冇到

今日去搞

仲有冇得追?

我都係IGC炒左

仲有冇得追?

我都係IGC炒左

屌睇多眼原來cgpa係2.54 巴打洗唔洗retake
ABA yr1 3.5x city/poly/bu有機?

仲有冇得追?

我都係IGC炒左

re igc,igc其實真係好易攞高grade 加油

6901有啲蚊 下個sem要再高
祝你有offer

6901有啲蚊 下個sem要再高
祝你有offer

Btw成日見到成人台留名

網上都得
比50$
跟住校務處攞
Soc Sci CGPA 攞幾多先穩陣?

被psy拉低咗 好撚sad
係邊度睇d grade??

網上都得
比50$
跟住校務處攞

唔係話一定要in person咩

仲有冇得追?

我都係IGC炒左

我唔係好識睇要唔要retake
睇完grade點計番gpa?
睇完grade點計番gpa?

請問係SCORE既邊度睇?

My academics>view unofficial transcript>request
要enable pop-up window 唔係睇唔到
Soc Sci CGPA 攞幾多先穩陣?

被psy拉低咗 好撚sad

CM冇A+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞