[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(3) 最後一個sem

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
有冇人知 city/poly/bu business科gpa要過幾多先派interview?

唔算差啦 有得追
利申:cwb仔 聽日先有

但係覺得以eng嚟講
呢個gpa真係好低
大把人高過我
真係頹到仆街

我yr1 sem1都係3.46
有得追喎放心

但係我對eng冇興趣
入eng都係貪佢易升u
明明覺得sem1都好易
eng科都b+ a- a
連ge3我都b+
但係acl明明覺得自己比ge3 同一科eng科有信心
但係最後acl竟然出個b俾我
係唔係on9呀屌

你acl平時嗰幾份assignment同test點先

mid term同其中一份作文高過mean
另一份作文低過mean
gp project嘅評語都唔錯
考完試都覺自己應該幾高分
但出嚟嘅分數比我冇信心嘅兩科仲要低

介唔介意話我知mean係幾多 我岩岩個sem都有acl但唔知mean

已經唔記得
聽完慧仙講完即刻對比自己個分然後就唔記得
year1 eng 3.6 係咪唔洗apply non ju
幾科A- 仆街
臨睇前拜一拜GPA god

但係覺得以eng嚟講
呢個gpa真係好低
大把人高過我
真係頹到仆街

我yr1 sem1都係3.46
有得追喎放心

但係我對eng冇興趣
入eng都係貪佢易升u
明明覺得sem1都好易
eng科都b+ a- a
連ge3我都b+
但係acl明明覺得自己比ge3 同一科eng科有信心
但係最後acl竟然出個b俾我
係唔係on9呀屌

你acl平時嗰幾份assignment同test點先

mid term同其中一份作文高過mean
另一份作文低過mean
gp project嘅評語都唔錯
考完試都覺自己應該幾高分
但出嚟嘅分數比我冇信心嘅兩科仲要低

介唔介意話我知mean係幾多 我岩岩個sem都有acl但唔知mean

已經唔記得
聽完慧仙講完即刻對比自己個分然後就唔記得

唔敢諗
Sem 1 Gpa 3.8 thanks gpa God
Year one 想上ugc science 科 呢個分夠唔夠
year1 eng 3.6 係咪唔洗apply non ju
幾科A- 仆街

屌你啦
我仲低過你
AALH 3,68 入中文BA 夠做嗎?
2.95係唔係已完?
屌EST Alex B-
我太空英文course 首次跌A
Btw gpa: sem1>2>3 是否正常
Year one 想上ugc science 科 呢個分夠唔夠

報左hku 應該會有interview
conditional offer 年年都係3.65
Yr 1 gpa 2.86 仲可以點行
2.7是咪玩完

報左hku 應該會有interview
conditional offer 年年都係3.65

未交 reference letter 是咪要快
Sem 1 GPA 3.24
GE3竟然B+
cwb撚仲喺度驚緊
多謝GPA God先
shitty係咪交一筆錢之後任報
想去in吓拎經驗
等睇爛grade然後話lecturer係killer
asso engine sem1岩岩好過3,仲有冇機yr2駁返入U?
我想問申請official transcript通常要等幾耐?
我想問申請official transcript通常要等幾耐?

大概5日倒
佢會send email同你講攞得,不過封email會係trash
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞