[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(3) 最後一個sem

1001 回覆
12 Like 2 Dislike

爆4既話, 我知CGPA係寫4.0
但sem1 GPA係咪都寫4.0 ?
我報hku

pish問多次

thanks 各巴打

巴打,HKU係邊度更新GPA?

六月尾 唔記得早幾多個月通知

咁如果d se有呢個分
但係係yr1 咁佢地會唔會考慮

一般幾時有通知
我完全收唔到消息
我係咪冇機

唔得嘅話佢都會寄信同你講 check返係三月有通知

Scholarship 個d要係邊度apply
唔熟呢d野

好似係my future 唔太記得 定期留意notice實無死
係咪規定咗拎C-以上冇得retake?

我報hku

pish問多次

thanks 各巴打

佢send左封email黎叫我update

我報hku

pish問多次

thanks 各巴打

嗰個係咪within 3 days收到gpa upload上個網同upload unofficial transcript就得

BSE Year1?

hi 同學

乜咁多同學 我都係bse yr1

彩瑛可能我地傾過計都唔出奇

咁快自爆

bsehd? 星期三thermo?

Bse好似都同時間表 3日day off係幾正

我報hku

pish問多次

thanks 各巴打

嗰個係咪within 3 days收到gpa upload上個網同upload unofficial transcript就得

其實你可以up左unofficial transcript先,收到official transcript再up
但如果你申請左特快,3日內收到official transcript,可以直接up official transcript
(其實我都係聽人講)
成功爆4
多謝GPA god
Offer god

想問下你爆4, semester gpa係咪最高都係4

我響space就係
其他CC唔知呀
成功爆4
多謝GPA god
Offer god

我響space就係
其他CC唔知呀

自膠
當左第二個post
成功爆4
多謝GPA god
Offer god

我響space就係
其他CC唔知呀

自膠
當左第二個post

BSE Year1?

hi 同學

乜咁多同學 我都係bse yr1

彩瑛可能我地傾過計都唔出奇

咁快自爆

bsehd? 星期三thermo?

Bse好似都同時間表 3日day off係幾正

ME 留名相認
成功爆4
多謝GPA god
Offer god

我響space就係
其他CC唔知呀

自膠
當左第二個post

3.9
多謝gpa god
聽日做翻d善事
Freerider死全家阿我屌你全家
yr2 cgpa 2.82係咪咩u既ba都冇機
想問下self writing stella嘅要求係咩?
聽過兩個fd assignments full mark但最尾得b-好淆

求AALH巴絲打求救

求解答
cwb聽日放
GPA God
cwb聽日放
GPA God

係唔係12點就睇得
cwb聽日放
GPA God

係唔係12點就睇得

係就最好啦
驚到仆街
祝你地未放gpa既個個都有靚gpa
屌cwb撚好撚驚
祝你地未放gpa既個個都有靚gpa

希望係啦
雖然自己知自己事
Freerider死全家阿我屌你全家

Can't agger more
cwb聽日放
GPA God

係唔係12點就睇得

係就最好啦
驚到仆街

今日放嘅表示朝早九點幾先睇到
gpa god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞