[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(3) 最後一個sem

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
有無人上緊imm
有無人上緊imm

上緊ideas that shaped the modern world, 好撚...
有冇人知道咗自己GE3份MC個成績,聽講個mean好高

個mean邊到知?幾多?
有無人上緊imm

上緊ideas that shaped the modern world, 好撚...

放緊break
有無人上緊imm

無讀過
有無soc sci巴絲讀SSP想調tutorial??
跪求swap LT14
想add drop但冇位
跪求CCEN4011 CL08
用CL07換

巴打同班喎
我想轉CL10
Book fair係咪過咗?
用CL07換

巴打同班喎
我想轉CL10

而家仲有得轉咩
好想轉走CCEN 4004 - CL36
Book fair係咪過咗?

AD2月先有 上portal睇
收iic書
放psy書
收iic書

商科JJ 挑戰極限
上bruce chow 堂 真係好撚癲

另外屌哂話調,講鳩好哂,最尾一句唔調既撚樣

屌臭你老母個閪呀, 祝你科科被人free ride
上唔撚返U
用CL07換

巴打同班喎
我想轉CL10

我兩堂唔得閑都走咗
見到唔好相認
收iic書

Push push
Email: justforlihkg@gmail.com
iic 無書會差幾完
唔想買本書貴到死
收eapp/ge 書
iic 無書會差幾完
唔想買本書貴到死

其實冇買書都唔會差太遠
本書其實買黎都冇乜用
書入面既野都已經放曬係lecture note
上堂有聽書 到quiz個陣肯温翻d note就夠
有冇so sci year two 嘅手足相認?
有冇so sci year two 嘅手足相認?

咩major

無人伏得過alex 我就係cl03

伏位係邊?爛grade/上堂悶?

兩樣都係

CL03重要係星期一八半 慘中之慘
有冇space過來人
hku 其實要幾多封 reference letter ?
因為space 個系統(my future )
一個大學application只可以申請一個referee
有冇space過來人
hku 其實要幾多封 reference letter ?
因為space 個系統(my future )
一個大學application只可以申請一個referee

一封
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞