[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(3) 最後一個sem

1001 回覆
12 Like 2 Dislike

平心而論,yr2 major科卡關卡得咁嚴重真係要好好認真處理左佢
如果唔係比我地升到都係繼續做炮灰
利伸 處理緊

仲要佔1.5credit,我其他科考得唔差

我收到interview機會,唔想因為咁而冇offer.

一齊努力

共勉之,巴打

一齊努力

共勉之,巴打

點解我用紅色名你都叫我兩次巴打

一齊努力

共勉之,巴打

呢個世界無絲打

一齊努力

共勉之,巴打

對唔住,絲打

共勉之,巴打

對唔住,絲打

唔洗對唔住,因為唔係用親紅色名既都係巴打黎

共勉之,巴打

呢個世界無絲打

全部都係巴打

呢個世界無絲打

全部都係巴打

Sorry 我係絲打

呢個世界無絲打

全部都係巴打

Sorry 我係絲打

唔信

全部都係巴打

Sorry 我係絲打

唔信

點可以質疑我架

Sorry 我係絲打

唔信

點可以質疑我架

你真名係咪叫你呀媽個仔

唔信

點可以質疑我架

你真名係咪叫你呀媽個

對唔住,絲打

駁唔到

對唔住,絲打

駁唔到

又改名

唔該你阿巴打,百幾人有5個人唔合格搞到我好驚

其實咩科嚟 講到咁 不過拉curve嘅 唔好睇太死

engine仔獨門科,我係驚佢連步驟分都唔比,你知yr2一抄要被迫yr3 take返搞到好驚

Hd定asso engine
唔會嘅 俾啲信心自己啦 更何況亂諗改變唔到結果

hd engine

邊個stream
想問Space 升hku bss gpa cutoff 幾多左右
想問Space 升hku bss gpa cutoff 幾多左右

cpga 3.8倒

cpga 3.8倒

真心咩 要跌穿呢個位了 仆街了

cpga 3.8倒

我見15年天書 通常啲人year 1 cgpa都係3.5-3.8 爆4都有 但唔多 但year 2 sem 1啲gpa就真係個個都3.8以上啦 點都好啦 努力左先啦巴打

cpga 3.8倒

我見15年天書 通常啲人year 1 cgpa都係3.5-3.8 爆4都有 但唔多 但year 2 sem 1啲gpa就真係個個都3.8以上啦 點都好啦 努力左先啦巴打

我嘅yr2 sem1已經過咗去
天書我都有睇 所以先更加無信心 有心理準備入唔到了

engine仔獨門科,我係驚佢連步驟分都唔比,你知yr2一抄要被迫yr3 take返搞到好驚

hd engine

邊個stream

bse

hd engine

邊個stream

bse

而家GPA幾多?點解咁擔心
2月6 岀gpa
2月6 岀gpa

all the best
2月6 岀gpa

再推早一日
2月6 岀gpa

再推早一日

Molamola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞