[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(3) 最後一個sem

1001 回覆
12 Like 2 Dislike

3.8 報6901機會大唔大?

3.78

yes

巴打你係答緊我? 我係3.8個個

巴打係咪姓林
其實個玩法係點
如果我用sem1 gpa 報左俾左interview,佢出左condition offer 指嘅係要sem2到某個cut off?定係cgpa
其實個玩法係點
如果我用sem1 gpa 報左俾左interview,佢出左condition offer 指嘅係要sem2到某個cut off?定係cgpa

係你嘅cgpa 要達到hku 嘅要求
Engine HD 2.78仲有無得救?

巴打,你都係yr2?

Year1

你揀左咩stream?

BSE

有機會 sem2 專注讀自己個科獨門科esb同埋eep盡力拎a range,msp可以唔洗放太多心機讀因為努力完個grade都唔會高,楊楊臨尾有個pre exam 堂有去保c range. thermodynamic同icp都要努力d溫,d野唔太難。eapp1就睇你自己能力。巴打有需要我可以比我以前上esb既project比你參考,個pj應該唔差,overall出到黎有a-
其實個玩法係點

通常cgpa

yes

巴打係咪姓林

相認

3.78

yes

巴打係咪姓林

屌板巴打英文名係咪p字頭
有冇sci jj都係報nursing

3.78

yes

巴打係咪姓林

你m字頭?
其實個玩法係點

通常cgpa

即係sem1 sem2 夾埋?

巴打係咪淨係報左hku
我諗住報poly nursing

3.78

yes

巴打係咪姓林

你m字頭?

又相認

你m字頭?

又相認

其實個玩法係點

通常cgpa

即係sem1 sem2 夾埋?

巴打係咪淨係報左hku

我都打算報

3.78

yes

巴打係咪姓林

你m字頭?

又相認

啱啱轉左名,上面都係我
assignment keep住九成 midterm都唔錯
攞左個c- 成個gpa咁就拉低晒

巴打係咪淨係報左hku

我都打算報

你hku reference letter 攞左未
我個lecturer未寄
assignment keep住九成 midterm都唔錯
攞左個c- 成個gpa咁就拉低晒

exam 炒左?
我QA1 midterm 好高 但exam死左成題 得B+
有冇人知今日kec office開到幾點
2.54QA/PSY正仆街。

仲有冇得追?

2.51 IGC我屌你老母

我都係IGC炒左

屌睇多眼原來cgpa係2.54 巴打洗唔洗retake

re igc,igc其實真係好易攞高grade 加油

我都想高grade但我自從學到atomic structure之後就唔知發生緊咩事啦 會努力架啦 多謝巴打

仲有冇得追?

我都係IGC炒左

re igc,igc其實真係好易攞高grade 加油

我都想高grade但我自從學到atomic structure之後就唔知發生緊咩事啦 會努力架啦 多謝巴打

IGC要睇reference book呀絲打

仲有冇得追?

我都係IGC炒左

我唔係好識睇要唔要retake

睇你果科咩grade囉 D嘅話好似有得比你揀re唔retake 但F左就強制要retake嘅

利申 F左 完全冇諗過會差到咁

仲有冇得追?

我都係IGC炒左

我唔係好識睇要唔要retake

睇你果科咩grade囉 D嘅話好似有得比你揀re唔retake 但F左就強制要retake嘅

利申 F左 完全冇諗過會差到咁

即係我無得retake了.但個分真係無諗過咁低
Unofficial Transcript will not be available until results are released.

仲係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞