[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(3) 最後一個sem

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Freerider死全家阿我屌你全家

Can't agger more

正一hihi黎,我個邊有個gpa3.6x既組員,sem1sem2幾好唔freerider,一到sem3知自己個分入硬u就hea,搞到我ca分極低exam考得幾好都係得b

祝佢有報應 呢啲垃圾嚟
3.6x就覺得自己入硬u咁老定

因為我地係讀engine所以佢幾肯定入u,一句要返工sor 就冇出席過係我地個傾pj,我地連續兩日由12點傾到7點,佢兩日都冇黎過,仲要佢自己揀present個日係最早個日,我地知道左已經阻唔切,pre完sent比阿sir問問題話我地份pj有d錯佢一句話係lo就推哂d責任比我地,心諗你,有做過咩

屌啦 要番工呢句真係大撚晒 夠膽死幾日前叫佢郁手做野都仲可以要交果日先話要番工放工先做但deadline 12點佢11點幾先出現話乜你地做左喇?

佢係好厚顏無恥,出現都唔會有……
咁其實sem4爆分仲有無用
個個頭3個sem都谷爆 大學又係sem3完開始screen人

無咩用

其實零零舍舍有一個sem好低,拖低哂成個gpa,大學個邊會唔會有特別既處理

正一hihi黎,我個邊有個gpa3.6x既組員,sem1sem2幾好唔freerider,一到sem3知自己個分入硬u就hea,搞到我ca分極低exam考得幾好都係得b

祝佢有報應 呢啲垃圾嚟

因為我地係讀engine所以佢幾肯定入u,一句要返工sor 就冇出席過係我地個傾pj,我地連續兩日由12點傾到7點,佢兩日都冇黎過,仲要佢自己揀present個日係最早個日,我地知道左已經阻唔切,pre完sent比阿sir問問題話我地份pj有d錯佢一句話係lo就推哂d責任比我地,心諗你,有做過咩

屌啦 要番工呢句真係大撚晒 夠膽死幾日前叫佢郁手做野都仲可以要交果日先話要番工放工先做但deadline 12點佢11點幾先出現話乜你地做左喇?

好想知果位自由騎咩grade

祝佢有報應 呢啲垃圾嚟

好想知果位自由騎咩grade

唔知,佢仲有好多衰野。例如我地一早組好同預早傾下有咩topic好做。佢又係冇黎過,到後來終於黎啦,我地d topic已經諗好哂,差佢一個,跟住佢走黎問其中一個組員可唔可以share佢個topic既少少野比佢,個組員就share左一part比佢,點不知條友面皮厚話如果你同我講同一個topic但分開兩part黎講咁咪好怪lo
咁其實sem4爆分仲有無用
個個頭3個sem都谷爆 大學又係sem3完開始screen人

無咩用

咁其實最後一個sem係咪hea讀都得lol

有offer咪係囉
急問
Sem1 gpa3.94 報左cu engine 但本身考完以為爆唔到四 personal statement reference letter 咩都無搞
而家交趕唔趕得切 定係疊埋心水下年再算
gpa god
CWB已放grade
我想死
上個sem3.28 今個sem3.93 大家唔好因為一個sem 衰左就灰
CWB已放grade
我想死

Thank you gpa god
再問過
有無VA CL04巴絲
可以一組一齊做pj?

利申 free rider仆街死 死全家
社科3.17係咪可以quit
俾sd&e個c+累死
俾sd&e個c+累死

你邊個教?
俾sd&e個c+累死

你邊個教?

Yenny
交project條友交漏咗條片
俾sd&e個c+累死

你邊個教?

Yenny

咁條友一定俾人屌
yenny都去到幾盡
俾sd&e個c+累死

你邊個教?

Yenny

咁條友一定俾人屌
yenny都去到幾盡

唔俾我地交返
果份嘢c咗
Btw巴打你幾多
俾sd&e個c+累死

你邊個教?

Yenny

咁條友一定俾人屌
yenny都去到幾盡

唔俾我地交返
果份嘢c咗
Btw巴打你幾多

仲等緊 都係socsci year 1
俾sd&e個c+累死

你邊個教?

Yenny

咁條友一定俾人屌
yenny都去到幾盡

唔俾我地交返
果份嘢c咗
Btw巴打你幾多

講真呢到應該冇人廢過我
建造業需要我
俾sd&e個c+累死

你邊個教?

Yenny

咁條友一定俾人屌
yenny都去到幾盡

唔俾我地交返
果份嘢c咗
Btw巴打你幾多

講真呢到應該冇人廢過我
建造業需要我

過3仲有得追既
俾sd&e個c+累死

你邊個教?

Yenny

咁條友一定俾人屌
yenny都去到幾盡

唔俾我地交返
果份嘢c咗
Btw巴打你幾多

講真呢到應該冇人廢過我
建造業需要我

過3仲有得追既

今個sem仲要有ismw果啲伏科
追唔到>3.3係咪幾乎一定冇offer?
急問
Sem1 gpa3.94 報左cu engine 但本身考完以為爆唔到四 personal statement reference letter 咩都無搞
而家交趕唔趕得切 定係疊埋心水下年再算

有無人幫下手
sem 1 GPA啱啱過3
sem 2 sem 3 GPA要拎幾多先有望入u?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞