[HKUSPACE] 召集所有太空人的面孔(3) 最後一個sem

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
GE3 A+

巴打,你都係yr2?

Year1

你揀左咩stream?

BSE

有機會 sem2 專注讀自己個科獨門科esb同埋eep盡力拎a range,msp可以唔洗放太多心機讀因為努力完個grade都唔會高,楊楊臨尾有個pre exam 堂有去保c range. thermodynamic同icp都要努力d溫,d野唔太難。eapp1就睇你自己能力。巴打有需要我可以比我以前上esb既project比你參考,個pj應該唔差,overall出到黎有a-

巴打可唔可以加我 email,好多野想問你
a101798749@hotmail.com

同學

BSE Year1?

hi 同學

你揀左咩stream?

BSE

有機會 sem2 專注讀自己個科獨門科esb同埋eep盡力拎a range,msp可以唔洗放太多心機讀因為努力完個grade都唔會高,楊楊臨尾有個pre exam 堂有去保c range. thermodynamic同icp都要努力d溫,d野唔太難。eapp1就睇你自己能力。巴打有需要我可以比我以前上esb既project比你參考,個pj應該唔差,overall出到黎有a-

同學

BSE Year1?

hi 同學

乜咁多同學 我都係bse yr1
GE3 A+

曬命 想死?

我都A左
GE3 A+

曬命 想死?

我都A左

B+

你揀左咩stream?

BSE

同學

BSE Year1?

hi 同學

彩瑛可能我地傾過計都唔出奇
Bse year1 既巴絲,我地開個group啦,我唔想同中學fd一組呀,佢成日free ride我

而家唔係組完啦咩

同學

BSE Year1?

hi 同學

彩瑛可能我地傾過計都唔出奇

咁我可能知你邊個
想問BU science gpa要幾多

Year 幾
Year one 見到三常sem 1 3.7-4.0 唔知點解見到嗰sem 1 3.1 sem 2 2.8 都入到
Btw 我都有報
想問BU science gpa要幾多

Year 幾
Year one 見到常sem 1 3.7-4.0 唔知點解見到嗰sem 1 3.1 sem 2 2.8 都入到
Btw 我都有報
有無巴絲知ust N展 yr2報 conditional offer通常幾多
GE3 A+

me2
係咪冇得睇啲assignments同exam幾多分?
year1 GPA 3.6 3.7報BU文院有無機?
GE3 A+

曬命 想死?

我都A左

B+

你個名
GE3 A+

曬命 想死?

我都A左

B+

A,A,A+,exam => A-
exam
GE3 A+

曬命 想死?

我都A左

B+

exam

爆左4啦你都
GE3 A+

曬命 想死?

我都A左

B+

我都係GE 3 A+
GE3 A+

曬命 想死?

我都A左

B+

exam

爆左4啦你都

我係 A+, A, A- ,exam --->A
GE3 A+

曬命 想死?

我都A左

B+

exam

爆左4啦你都

我係 A+, A, A- ,exam --->A

申下姐
有冇人可以話我知
Yr1 poly/city/bu business 要gpa幾多先有interview
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞