我係一個驅魔師,專幫人驅散妖魔鬼怪

1001 回覆
268 Like 12 Dislike
新讀者留名
加速加速
加速
仆街,live左
跟住Shelly出埋嚟話佢地兩個都係鬼
留名
跟住Shelly都係鬼
Lm
Lm
加速加速
加速
其實隻鬼有人控制,等兩個驅魔人鬥法
依個位停屌唔住啦
跟住就會播柯南BGM
文呢
多謝支持
「小凌小心,佢一定嗰個校工阿伯!」浩然喺我身後大叫。

「你話嗰個死變態戀童人渣校工阿伯?」

「變態戀童……人渣?」

「小凌!」阿瞳怒吼一聲。

就喺阿瞳掂到我一刻,我一手將佢捉住,然後將佢壓埋牆邊。

「啊啊啊啊啊啊啊啊!」

因為我過於用力關係,阿瞳低聲發出呻吟。

但啱啱嘅叫聲唔係阿瞳發出。

「點解你會知……啊啊啊啊啊啊啊啊啊!」

我將阿瞳推到一邊後,即刻轉身,將打算從我背後偷襲嘅浩然一嘢反手壓落地下。

「做鬼講大話咁屎,你係第一隻。」

「大話?」一把唔屬於浩然,沙啞而蒼老嘅聲音從浩然口中傳出。

「你第一次嚟呢間學校,又點會知樓上係禮堂啊校工伯伯?」
我將怨靈嘅大話一一道破。

「仲有我識嘅Shelly雖然自說自話,但亦好睇重朋友,唔會為咗救阿瞳就掉低浩然;而我識嘅浩然唔單止好gentleman,仲好似同Shelly有路,先唔會由Shelly一個跑走。」

「可惡……竟然喺呢啲位穿煲!」

「就算唔計呢啲,我都一早知入面嘅人唔係浩然,因為我從一開始就望到。」

同詛咒降頭原理一樣,睇到鬼嘅人當然亦望到其他人有無俾鬼附身。

「原來……你先係驅魔師!」附身浩然嘅怨靈咬緊牙關,「可惡……無論係個死人校長,嗰班老師家長,仲有班小學生,甚至連出面嘅外人都要唔逼死我唔安落……可惡,可惡啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!」

浩然忽然變到好大力,喺被反手嘅狀況掙脫,然後企起身。

「我要殺死你哋……我要殺晒你哋全部人!」

原本以為怨靈會用浩然嘅身軀襲擊過嚟,點知佢雙手放喺條頸,猛然用力捏落去!

佢想用浩然嘅身體自殺!

我即刻跑過去拉住佢雙手,但佢嘅力氣非常大,以我一人之力拉唔開!

「快啲幫手!」我大叫。

浩然發晒狂咁一邊大叫一邊掙扎,而阿瞳同白寧一人一邊捉實浩然隻手,但都係拉唔開浩然隻手。

「等我嚟!」

白寧一嘢將佢手上棵蔥插落浩然個鼻窿,點知浩然好似惱羞成怒,變得更加大力。

「食屎啦你,夠膽整花我塊甲!」阿瞳忿然一叫。

啪嘞——

浩然鬆開雙手,神情痛苦撳住佢下體跪低……
Pish
幫推!
蔥有閹鬼9功能?
一陣夜少少先繼續 有事做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞