[互動寫故][打喪屍] 請先輸入名字

804 回覆
58 Like 11 Dislike
已經冇得出發去救小遙
A
ofcoz a
聽日出文
識得1日就
林飛煩
等豬角屌完條女 小遙都死左啦
開始 未呀?
樓主個仆街仔依到先來停
含左8個鐘喇
?
每日一小篇
一開頭覺得幾好睇....
但家下算點?
我依舊輕輕的摸著玥玲的頭,卻發現她愈來愈起勁,出盡渾身解數來幫我。

我努力的忍著,只見玥玲毫不留情地加速。到我向玥玲示意我真的忍不住了,她卻把速度昇華到最快。我把儲起來的幾天數量全都射在玥玲的嘴裡。

只見玥玲滿面歡喜地全都吞了下去。

此時我應該?
(玥玲好感度25)
A.叫玥玲繼續
B.轉另一體位
C.離開拯救小遙
b
純扑野都無咩好睇
B
「不如我地......」我打了個手勢,示意想從後面進去。

卻見玥玲搖了搖頭道:「唔得呀! 我黎M呀!」

這幾個字深深的在我腦海裡重複播放著。

我心想:「仆你個街,我褲都除埋先同我講你黎M?」

玥玲看到我失落的神情,摸著我的肩膀,在我耳邊說道:「等遲啲先啦......」

聽到這一句,我總算是開心了一點。

眼見玥玲用紙巾抹了抹嘴,然後穿回了褲子。我突然看到玥玲的小遙身影似是重疊在一起。

對了,我還有拯救小遙的任務在身。

此時時間已不早了,我必須馬上出發!

我走到基地出口處,見到阿威背著背包,一身裝備充足的等待著我。

「天才小朋友,我先同你解釋一下。當時牙俊最後被發現既地點係鰂魚涌公園,所以我估小遙好有機會會去果度搵佢;但係位於我地基地樓層下既太古城中心,係呢一帶另一個壯大有名既勢力,有可能小遙出去既時候會被佢地捉左去。你覺得我地應該去邊度搵小遙先?」

此時我應該?

A.決定去鰂魚涌公園
B.決定去太古城中心
b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞