測量(GP, BS, QS) 討論區10

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
我都收到信 合格
勁 收唔到
今日有冇出過?
我以前係遲過啲朋友兩個鐘收到,但大家都pass
遲左成日 都有好多人未有result
今年玩咩呀
可能太多人pass
唔會啦 一早調好曬條數啦
好難想像學會咁有心機將d信分好類咁派
其實係要快d通知pass嘅人去面試, 所以先會分開出信姐
又有道理
咁係咪玩完
以前沒email通知,封信係pass先收到,fail遲三/四日先收到,住離島又會遲d收到,當年d人請假捕住郵差

早幾年轉左email先出result就大家都同步收到(最多差幾個鐘)

今年又想玩返以前個套都唔出奇,pass先收email,fail等信,佢做就會簡單d 抽晒pass先send email 然後一次過寄晒d信,咁未唔洗scan完又send四百封email
PART 2 今年暫時聽到收到email嘅都係PASS
其實有宜家幾多人收到信姐?
我都係聽到3-4個
唔知點解係放工時間後先收到email 學會啲人突登ot先出email
唔關事卦,封信係夾比你填CV份野
個日期時間地點再過幾日先寄信比你
有十日時間準備都夠既~~ 加埋公司安排mock exam
大判qs收到信但係無consultant panel mock exam 表示葡萄
一定係趕收工
合格既人數少, send email 出街先
反正唔合格既唔洗interview, 慢慢send 都得
唔理佢點出喇

琴日應該未出曬既 點都應該有一百個幸福兒喇 仲有機會
學會真係衰 錢就快快收 email就慢慢出 叫啲等緊信嘅人
咁對pass 又遲收信既人好唔公平
少咗兩日時間溫書

死心吧啦
年年都有人遲收

同埋每一年都有部分人 唔知點解會遲收

學會先唔理公唔公平啦 要公平就一齊出啦 好似al 放榜咁喇
因為有一部分人係marginal pass
人數好少
其實係唔係無人而家收到email 而係肥佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞