[朗隊曼聯第一人] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [22]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
等 寂寞到夜深

女人!全部都係雞
Sor 有感而發 尢其到晚上自己一個個陣

女人全部都係不負責任!

做乜嘢

除左鹿B
吃不到的女是雞的

所有女人都是雞
好地地又講女
搞到靜左咁耐
好地地又講女
搞到靜左咁耐

講下基沙文
有冇人覺得lingard擔5到大旗,martial 又5fit, mata又太慢,差禁個翼鋒
賣goss?
有冇人覺得lingard擔5到大旗,martial 又5fit, mata又太慢,差禁個翼鋒

出blind 應該出 young 佢2個有配合
唔知點解楊 無左影

出blind 應該出 young 佢2個有配合
唔知點解楊 無左影

其實我覺得上季shaw打得好好,未斷腳之前,起碼助到功,而家出都5出,整到左翼經常1p2

本身好期待馬仔

為左條女 值咩
睇左馬仔好多場,佢係禁區好冷靜,完全有前鋒料,但係打左中場個陣d 扣大位真係冇乜威脅,成日落底好易被人睇穿晒,e.g 對熱刺個場
睇左馬仔好多場,佢係禁區好冷靜,完全有前鋒料,但係打左中場個陣d 扣大位真係冇乜威脅,成日落底好易被人睇穿晒,e.g 對熱刺個場

左福前馬仲正
最多咪完季左先賣馬仔 仲有大把時間教
我就唔信季中賣 你賣完人 邊夠人打4線
冇出一場就話要賣人有剩會唔會太快
睇定啲先啦
伊巴後生有冇搞女叫雞果d

完季都唔撚賣啦

完季都唔撚賣啦

反面可能會賣
不過肯定益人賣比西超還好
賣比其他肯定會回歸英超
.
左朗尼右連格是球迷陣
.
左朗尼右連格是球迷陣

咩消息都冇就成班屌馬咩唔上力掛住溝女
早幾星期個幾場仲係mom
好心咪撚咁on9啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞