[朗隊曼聯第一人] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [22]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
曼根本輸把握力
n場和波但超多射門
間唔中又有人自爆
例如妹妹對猁 琴日馬達

25射8中1入波

呢種表現點會有前四
曼根本輸把握力
n場和波但超多射門
間唔中又有人自爆
例如妹妹對猁 琴日馬達

25射8中1入波

呢種表現點會有前四

馬仔把握力係v92時期全隊最高
最近難得打返起但又收起左
之前仲有人話aim前四 太低要求
曼根本輸把握力
n場和波但超多射門
間唔中又有人自爆
例如妹妹對猁 琴日馬達

25射8中1入波

呢種表現點會有前四

有英超既球證都幾難贏第一

大撚把人話 洗咁多前 咁都冇前四 唔撚收貨

大撚把人話 洗咁多前 咁都冇前四 唔撚收貨

對住猁至少入幾粒先收貨啦
死獌狗巴打幾時開返po
你無開幾個po喇 和左兩場喇
強烈召喚
死獌狗巴打幾時開返po
強烈召喚

泰維斯 £615,000 一個禮拜

講真 俾我都可能去踎兩年 呃番一大筆算
死獌狗巴打幾時開返po
強烈召喚

Good evening
死獌狗巴打幾時開返po
強烈召喚

你停左五個喇 下個你要搶返呀 找數真漢子 名既野幾唔閒 贏波先實際
黎緊三場對中遊 發功喇你同寒肺要
死獌狗巴打幾時開返po
強烈召喚

你停左五個喇 下個你要搶返呀 找數真漢子 名既野幾唔閒 贏波先實際

會盡量試下搶啦

會盡量試下搶啦

回來了

會盡量試下搶啦

回來了

有神快拜

會盡量試下搶啦

回來了

有神快拜

領隊莫連奴被問到安東尼馬迪爾係咪傷或者病,「寸王」只係簡單回應「佢冇被揀到」,擺明係被打入冷宮。唔知係咪見曼聯冷落自己後失分有啲心涼,賽後冇耐安東尼馬迪爾即喺IG貼攬女照,攬實索爆女友Melanie Da Cruz玩Selfie,似係話畀莫連奴聽:唔使踢波、攬女好過!
領隊莫連奴被問到安東尼馬迪爾係咪傷或者病,「寸王」只係簡單回應「佢冇被揀到」,擺明係被打入冷宮。唔知係咪見曼聯冷落自己後失分有啲心涼,賽後冇耐安東尼馬迪爾即喺IG貼攬女照,攬實索爆女友Melanie Da Cruz玩Selfie,似係話畀莫連奴聽:唔使踢波、攬女好過!

又做乜牙
馬仔係最似養唔熟果個

又做乜牙

咁老豆做咩無啦啦後備都無

又做乜牙

真係吹漲

v92 4141同左羊玩overlap玩到傻都衰過大米

進攻blind better la

琴日尾段史波十碼無人一腳清左個波出去
Hehe 都屌哂鬼

騰雞到嘔
根本唔係大將料
奧利華真係英超球證既清泉
https://lihkg.na.cx/thread/90468/page/1

香港情侶 殘廁 露面口交,問:「好唔好食?」

屌你老母

會盡量試下搶啦

回來了

有神快拜

我唔搶啦,頭寒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞