[朗隊曼聯第一人] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [22]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
放小豬係後備根本係扮晒野
唔贏緊三四球, 我都唔信摩佬會出佢

咪就係覺得自己贏到三四球放佢出黎比曼ig打下卡
Sir Alex told ManUtd.com: "I would like to say huge congratulations to Wayne on reaching this milestone. It is no mean feat to score so many goals and he breaks a record that has stood for over 40 years. Wayne thoroughly deserves his place in the history books of this great club and I am sure that he will go on to score many more goals. Well done Wayne, I am absolutely delighted for you, you have been a great servant to this club and long may it continue."

費爺, 就算個陣同月巴有野都..
石頭條垃圾終於bench 但用高拉

笑匠二號同三號

高拉洛夫中堅

留名睇熱狗456
卡膠小豬兩個一齊擺後備都唔擺馬斯亞
ON9摩

即係享利有 d 野 攪到佢後備都冇囉 豬 gap

用下個腦啦 如果你有
Mc呢場和最好
如果熱都拉開埋真係唔洗追

拉開咪得返4隊爭兩個位
馬仔又搞乜呀
Mourinho: "We missed chances. Too many and too easy." #mulive [sky]
馬仔又搞乜呀

可能又得罪摩佬
Mourinho: "We missed chances. Too many and too easy." #mulive [sky]

都唔係第一日既事啦
平時都唔知練乜
ON9摩

用下個腦啦 如果你有

摩佬對後生仔個套家下唔work了
12場聯場不敗
但有6場係和波

都唔係第一日既事啦
平時都唔知練乜

懷疑只係練華西出波, 練到而加左腳都出到幾腳靚波
ON9摩

用下個腦啦 如果你有

唔擺馬唔可以搵羊?
用下個腦啦 如果你有 可惜你冇

都唔係第一日既事啦
平時都唔知練乜

真係唔知練乜

都唔係第一日既事啦
平時都唔知練乜

華二招
左腳右腳

都唔係第一日既事啦
平時都唔知練乜

華二招
左腳右腳

華西真係完美嘅男人
今日唔知點解好多應該射唔射,唔應該咁急射ge射左,白蘭特真係唔係好得,好記得上半場伊巴都吊佢叫佢唔好咁得,馬達今場係戰犯,伊巴有幾腳唔知點解又唔射,普巴今場都係沉。
ON9摩

用下個腦啦 如果你有

摩佬對後生仔個套家下唔work了

其實應該係件波衫嗰度有咗心病

唔太信馬仔會為左個no.沉咁耐
而且近幾場已經愈打愈好
ON9摩

用下個腦啦 如果你有

唔擺馬唔可以搵羊?
用下個腦啦 如果你有 可惜你冇

上次見到羊有份踢係幾時 ?
唔好日日坐住個腦啦
最on9係無馬仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞