[朗隊曼聯第一人] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [22]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
屌好柒 樂視 戰術分析果到cut錯搏到角球果段

搞到 個旁述最後兜得勁夾硬
應該12碼
Mason 咩事
做咩一撞完全世界即刻係咁叫軍醫入黎
好似就咁撞到下咁
但連車仔啲軍醫都過埋去幫手仲要搞咁耐

暈左?

又唔係喎
岩岩就係見到佢地一落地就成班人已經係咁叫軍醫入黎
通常好嚴重先會咁

好撚好恐怖 話可能會死
雲加俾人趕走. 入左去球員通道果陣 ebanking 過咗數

呢輪真係 ... mata

空龍飛機

空龍飛機

仲要og ..

空龍飛機

仲要og ..

其他失分我地又一齊失

空龍飛機

仲要og ..

其他失分我地又一齊失

佢呢排跌watt 都係事實

暈左?

又唔係喎
通常好嚴重先會咁

好撚好恐怖 話可能會死

頭部骨裂

又唔係喎
通常好嚴重先會咁

好撚好恐怖 話可能會死

頭部骨裂

希望佢冇咩事
有無人覺得妹妹同大口青有幾分似樣

侯城在官網發出聲明,公佈美臣的傷勢:「賴恩美臣在今午(英國時間周日)鬥車路士的比賽中受創,球會可以證實,他的頭骨骨裂加上有腦內出血及腦震盪。他被送到聖瑪莉醫院,並已經接受手術。賴恩目前情況穩定,預計未來幾日將會繼續留院。」球會周一將會再對外更新其情況。

好大獲
被記者問及此事時,摩佬的回應頗令人意外:「我不知道,這是他個人的決定。我不想去批評任何到中國踢球的球員;這是他們的人生,他們為自己人生與職業發展作出的決定。」

不過,摩佬又稱:「老實說,在朗尼的例子,他從未跟我提及過,所以我毫不知情。」現時31歲的朗尼,與球會的合約至2019年屆滿,惟他在奧脫福的前景未明。摩佬重申,朗尼最終去向,完全由他自己決定:「你需要問他本人。他的未來,取決於他想在自己的職業生涯裡得到甚麼;他想怎樣結束,他想怎樣享受職業生涯尾聲,這完全屬於他個人的決定。」

仲要og ..

其他失分我地又一齊失

佢呢排跌watt 都係事實

後備出黎救世啦
正選用返MK馬仔
我曼咁多黑腸 但都睇到好愛曼
唯獨馬仔 雖然佢係幾好波 不過今次單野真係撐唔落
你睇福仔 個款幾乖仔 拜利兇神惡煞得黎係愛曼
但馬仔堅養唔熟

做乜野

攬女 激鳩daddy 幸災樂禍
講真真係失望

真係做乜9野
用黎換基沙文

做乜野

講真真係失望

真係做乜9野
用黎換基沙文

馬仔 = 新下體神鋒
不了
就咁買基沙文算
屌 踢起左又黎搞咁既野
馬仔沒眼睇
馬仔究竟咩事?
我曼咁多黑腸 但都睇到好愛曼
唯獨馬仔 雖然佢係幾好波 不過今次單野真係撐唔落
你睇福仔 個款幾乖仔 拜利兇神惡煞得黎係愛曼
但馬仔堅養唔熟

做乜野

講真真係失望

真係做乜9野
用黎換基沙文

又換女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞