[朗隊曼聯第一人] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [22]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我想問有冇人試過係曼官網/香港球迷會買飛
球迷會係咪真係大機會買到?
事緣係一家三口想睇四月四對愛華頓個場波
我老豆忠實曼迷 一定要買到飛呀
但諗緊除左上網買黃牛 呢兩隻方法邊個會穩陣啲

http://www.matchdayvip.manutd.com/en/MatchdayVIPPackages.aspx

由季初9號事件已經交惡la, 應該

但最後都係入唔到波被人換出, 摩狗應該幾唔鍾意佢

馬仔準備走啦

走啦垃圾

馬仔準備走啦

走啦垃圾

I mean 馬 唔係巴打

我覺得第三隊長比鐘斯做仲好

hehe la

鐘斯起碼有啲火 會同球證傾下計
Hehe唔似會

Daddy開到聲俾妹妹

不了
領隊莫連奴被問到安東尼馬迪爾係咪傷或者病,「寸王」只係簡單回應「佢冇被揀到」,擺明係被打入冷宮。唔知係咪見曼聯冷落自己後失分有啲心涼,賽後冇耐安東尼馬迪爾即喺IG貼攬女照,攬實索爆女友Melanie Da Cruz玩Selfie,似係話畀莫連奴聽:唔使踢波、攬女好過!

又做乜牙

真係吹漲

上場對住個18歲牛奶仔都冇料到, 被人雪有幾撚出奇

BTW 佢條女好似幾正

冇料到?有幾次撚到條友喎
係之後比人圍姐

曼除左馬仔之外其實有邊個人 係會令對方用3個去mark一個?
馬仔係最似養唔熟果個

個陣好似係里昂青訓,見無得出就去咗摩納哥
馬仔私底下同邊個隊友最fd?
會唔會2至6都贏唔到
馬仔係最似養唔熟果個

個陣好似係里昂青訓,見無得出就去咗摩納哥

我記得係lyon 財政太差先逼賣wo
馬仔私底下同邊個隊友最fd?

好似係c9

曼除左馬仔之外其實有邊個人 係會令對方用3個去mark一個?

摩佬好明顯將心態擺第一位
心態差 踢到幾好都唔出
心態好 踢得唔好都比機會
其實咁都合理 明知佢遲早走 不如比機會啲有心踢既

進攻blind better la

琴日尾段史波十碼無人一腳清左個波出去
Hehe 都屌哂鬼

騰雞到嘔
根本唔係大將料

我都睇到屌左聲

上年 9 月去英國
我都係當日去到奧脫福先買黃牛 ( 9月24 主場對李斯特城)
因為見佢要做會員 先買到飛 , 好似又俾佢鑿多筆咁

23 號我就 去左參觀球場啦, join tour
果日就未見到有黃牛黨出現嘅 , 但我唔擔心

到到24號果日, 我同條女兩個 朝早十一點零再去到奧脫福
佢幫我瘋狂影相啦 , 咁我就舉起塊一早準備好嘅牌

上面寫住

" we are from hong kong , and we need 2 tickets pls ! "
#comeonyoureds #mufc #manchesterisred

只係等左大約 3-4 分鐘, 已經有個男仔行埋黎,
佢大約廿零歲, 個樣有 d 似 查域克, 面帶笑容

鳩吹左幾句, 佢問我係咪想要兩張飛 ,
咁作為死忠. 就點都想坐晌 Stretford End 西看台啦
佢又居然真係有晌手喎 , 咁我梗係想即刻 deal 啦 ,
正當想開口嘅時候 , 無錯 我條女 以 零至100 4秒嘅速度衝埋嚟 ,
同我講話 唔好俾佢覺得你好想買 , 佢一定劏你

果然 , 女人係心水清, 一言驚醒步驚雲
我即刻收起我極度喜劇嘅心情, 擺出一副 扭扭擰擰嘅態度,
結果係成功嘅,
因為我其實都知知地價, 呢個查域克 開我 55 鎊一張
( 正價 好似 40 鎊 ) , 正當我晌度又扭又擰之際

有另外一個 身高 7 尺嘅 黑柴行埋黎 Yo 我,
咁我都條件反射地 比左個 5 佢 ,
廢話少說, 一黎佢就話 50 鎊一張 , 仲有最後兩張連位
我都幾乎想俾錢 , 但我條女 離遠啤一啤我,
我就知 我仲有討價還價嘅餘地,
拉鋸嘅詳情就唔講, 個結果係

我用 94 鎊買左兩張 西看台嘅飛, 半場嘅時候
仲有人送咗兩隻熱狗 同埋 兩杯咖啡俾我

當然啦, 最重要係現場睇曼聯, 七萬幾人一齊睇波
一堆唔識嘅人 晌度一齊打氣, 吶喊, 唱歌
此刻無價 !

心態差 踢到幾好都唔出

有冇心態差但踢得好 比人雪既例子

心態差 踢到幾好都唔出

巴路迪利
迷he反爆留名

心態差 踢到幾好都唔出

巴路迪利

你肯定佢係踢得好 ?

心態差 踢到幾好都唔出

巴路迪利

咩時期既佢係心態差但又踢得好

上年 9 月去英國
我都係當日去到奧脫福先買黃牛 ( 9月24 主場對李斯特城)
因為見佢要做會員 先買到飛 , 好似又俾佢鑿多筆咁

23 號我就 去左參觀球場啦, join tour
果日就未見到有黃牛黨出現嘅 , 但我唔擔心

到到24號果日, 我同條女兩個 朝早十一點零再去到奧脫福
佢幫我瘋狂影相啦 , 咁我就舉起塊一早準備好嘅牌

上面寫住

" we are from hong kong , and we need 2 tickets pls ! "
#comeonyoureds #mufc #manchesterisred

只係等左大約 3-4 分鐘, 已經有個男仔行埋黎,
佢大約廿零歲, 個樣有 d 似 查域克, 面帶笑容

鳩吹左幾句, 佢問我係咪想要兩張飛 ,
咁作為死忠. 就點都想坐晌 Stretford End 西看台啦
佢又居然真係有晌手喎 , 咁我梗係想即刻 deal 啦 ,
正當想開口嘅時候 , 無錯 我條女 以 零至100 4秒嘅速度衝埋嚟 ,
同我講話 唔好俾佢覺得你好想買 , 佢一定劏你

果然 , 女人係心水清, 一言驚醒步驚雲
我即刻收起我極度喜劇嘅心情, 擺出一副 扭扭擰擰嘅態度,
結果係成功嘅,
因為我其實都知知地價, 呢個查域克 開我 55 鎊一張
( 正價 好似 40 鎊 ) , 正當我晌度又扭又擰之際

有另外一個 身高 7 尺嘅 黑柴行埋黎 Yo 我,
咁我都條件反射地 比左個 5 佢 ,
廢話少說, 一黎佢就話 50 鎊一張 , 仲有最後兩張連位
我都幾乎想俾錢 , 但我條女 離遠啤一啤我,
我就知 我仲有討價還價嘅餘地,
拉鋸嘅詳情就唔講, 個結果係

我用 94 鎊買左兩張 西看台嘅飛, 半場嘅時候
仲有人送咗兩隻熱狗 同埋 兩杯咖啡俾我

當然啦, 最重要係現場睇曼聯, 七萬幾人一齊睇波
一堆唔識嘅人 晌度一齊打氣, 吶喊, 唱歌
此刻無價 !

Ching 好波
但我同屋企人去 佢地鐘意plan好曬買定曬

巴路迪利

意大利國家隊

買山狗la
由得佢自己舞

巴路迪利

意大利國家隊

你指佢單刀亂9射個陣?

買山狗la
由得佢自己舞

Yes 山狗>>>>>>反骨馬

巴路迪利

意大利國家隊

你指佢單刀亂9射個陣?

思考人生俾拉膠剷走個波果陣
妓d角球仲勁撚過我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞