[朗隊曼聯第一人] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [22]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
後防真係要勝利四人
是但冇咁個爭好遠

真係冇諗過rojo jones咁有火花
兩條友都係鍾意衝出去殺波但你補下我我補下我反而少甩漏
當然大米少上去助攻同卡膠補位幫佢地好多
但一出返屎波佢唔殺波就多左機會俾人睇到定先放個波出來就好易俾人湯穿條防線
鍾斯唔係補位型中堅肯定成日出事

下下鳩解,仲話新李奧
後防真係要勝利四人
是但冇咁個爭好遠

但一出返屎波佢唔殺波就多左機會俾人睇到定先放個波出來就好易俾人湯穿條防線

下下鳩解,仲話新李奧

鍾斯都新維迪啦

下下鳩解,仲話新李奧

鍾斯都新維迪啦

但鐘斯真係有料
尋日中前場
伊巴做左不射男 單刀都唔射
mata發波溫 一被人逼就甩 浪費機會
Mk配合現位都ok 係最尾一腳麻麻
中後段唔知累定點失左蹤
普巴正常返d 但仲係多上腳
Hehe勤力 爆炸高空波接哂但冇lala換走
福仔入黎好大功用 突破 傳中有質素 球罰球就係佢駁反黎
死肥西尋日開死球唔錯罰波 但其他時間都一般
Lin就廢到核爆 每一次拎波d決定好慢 尋日後段成隊開盡
得佢一個on99入唔到局 雖然有球中楣但係打得好差

如果琴日直接福仔<>mata可能更好
不過我明摩佬驚冇左mata冇人組織

其實你可以睇得出 摩佬一換plan就開始會換人
例如佢琴日第一下換人就知佢想打控傳 而唔係高空
所以換爆炸係正確
Lin其實走位唔錯 又唔好講到真係咁廢
起碼有下中龍先 不過有球佢可以跳射都唔試真係on9
發覺伊巴呢排頹左
雖然入到波
但無季初咁勁 季初佢可以控定到好多波再比隊友 又可以自己推
依家只可以靠佢神來之筆

下下鳩解,仲話新李奧

鍾斯都新維迪啦

但鐘斯真係有料

鐘斯係畀人話新泰利
拜利就真係畀人話覺得似新維迪喇

下下鳩解,仲話新李奧

鍾斯都新維迪啦

但鐘斯真係有料

鐘斯係畀人話新泰利

n年迷鍾斯
Jones keep住唔傷真係
已經差唔多3個月無傷

細緊真係要搭過識用波既中堅
or 要有carrick幫佢

而家Rojo + Jones一定係首選

但Rojo可能仲有少傷 琴晚唔出?

黑色好啲

黑色都ok呀

http://hk.sfalo.com/hk/product/product/5602

唔該巴打

http://hk.sfalo.com/hk/product/product/5602

成千蚊件

呢度D人好有錢

成件紅色著去拜年?

黑色都ok呀

唔該巴打

好鬼型 但好貴

但鐘斯真係有料

鐘斯係畀人話新泰利

n年迷鍾斯
Jones keep住唔傷真係
已經差唔多3個月無傷

細緊真係要搭過識用波既中堅
or 要有carrick幫佢

而家Rojo + Jones一定係首選

但Rojo可能仲有少傷 琴晚唔出?

Jones同b仔可以互換b仔同jones一樣唔要命個啲黎
有無消息
馬仔乜事
加歷查(前英格蘭國家隊隊友):做得好,朗尼,一個在曼聯250球的偉大成就,成為他們的神射手。更好的事,他是利物浦人(朗尼出生於利物浦)

佢好煩

同市光榮

一本曼利

我dllm 笑到我
https://lihkg.na.cx/thread/90468/page/1

香港情侶 殘廁 露面口交,問:「好唔好食?」

同市光榮

一本曼利

我dllm 笑到我

笑到我

一本曼利

我dllm 笑到我

笑到我

成班偽毒
Rio好似有比啲料宗師,叫佢練yoga/pilates之類
一代唔傷真係唔錯
一代唔傷真係唔錯

yoga大師唔係giggs咩?
一代唔傷真係唔錯

Daddy 班波控制傷病呢方面真係好有經驗
一代唔傷真係唔錯

yoga大師唔係giggs咩?

之前mutv 訪問jones佢話佢自己係跟rio學類似個啲野
已經半季, easy chances唔入, 空龍唔入仲想爭前4
曼根本輸把握力
n場和波但超多射門
間唔中又有人自爆
例如妹妹對猁 琴日馬達
曼根本輸把握力
n場和波但超多射門
間唔中又有人自爆
例如妹妹對猁 琴日馬達

25射8中1入波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞