[朗隊曼聯第一人] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [22]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

果球如果hea 踢 唔駛OG

球空門真係r爆頭都唔明點解會miss

c朗miss過d仲離譜
傑長老傳俾佢 3碼都無 企定定飛機
馬達呢球仲未夠個球離譜

馬達呢球跑過龍

c朗miss過d仲離譜
馬達呢球仲未夠個球離譜

馬達呢球跑過龍

仲有前面條友飛剷唔中又影響左佢判斷
搞到唔小心踢左波底
雖然你地成日稱mata 把握力好
但我一直都覺得佢埋門唔夠銳

馬達啲埋門通常都係拎角度多過力
場上唔覺馬仔hea喎
對利有搶迫 有回防
伊巴傳比mk mk傳中 門前掂唔到波個球係馬仔中前場死纏返黎
想問佢比賽點hea法?

訓練係咪hea就唔知

不過覺得佢無得上場既話唔係好投入
印象中隊友入波佢無咩擊情
又唔會同隊友擊掌咁

性格問題
我又覺得無所謂

但都唔好失完分 走去post女相呀
仲要係俾人雪

唔知點解覺得馬仔好自我中心
Ibra拎件9號波衫都可以不滿
你狀態下滑 唔係用加操去裝備自己而係用迫宮手段表達不滿 呢啲真係太自以為是 可能上年佢係92底下受到重用太享受做救世主既感覺 太澎漲

咁俾人拎9號的過程
係獌對佢唔住的

公道d講
季初佢係狀態抵迷
近期已經升返晒
我諗佢同摩佬之間應該有條刺係度
所以佢無入選陣容 就貼圖示威
私生活未必係摩佬棄用佢既原因
Rojo都sd露j相去約女開房啦
睇下聯賽杯有冇馬仔

換號碼但唔同球員傾真係好低賤
上年馬仔都叫救全家
貼圖真係示威多
young 小豬果d 就算無得出都會講下隊波野

如果真係反面要賣
肯定唔放比英超
好大機會放比西超3隊
但個價最多50m,始終未去到c朗個d證明晒自己
但50m放個22歲 明日之星 人地賺到笑
假如放比中遊 迪布尼事件肯定重演
1季就肯定返返英超
所以要放走馬仔 好大機會會比佢屌打返我地

西超得下體會要 潛力股
2 3年後又可以天價賣走
如果下年真係買基沙文 E巴仲留隊
佢都預冇得出正選 實想走啦
有歐聯 咪格硬留多年 睇下點
冇歐聯 一係借返俾下體
賣左 實變迪布尼翻版

所以唔擺順
或有輕微影響都差好遠

c朗miss過d仲離譜
馬達呢球仲未夠個球離譜

馬達呢球跑過龍

仲有前面條友飛剷唔中又影響左佢判斷
搞到唔小心踢左波底

今年失單刀+中柱+中眉
每場平均都有一次

又攻城?

快啲帶返走啦

又攻城?

快啲帶返走啦

屌柒佢啦冇人識佢,嗰陣阿歷斯新奇士都係咁,愛莫能助

所以唔擺順
或有輕微影響都差好遠

個草皮質素麻麻地

平時射波好果D:馬達、MK同普巴都唔太順

反而平時最唔穩定既朗隊同LIN最有威脅

所以唔擺順
或有輕微影響都差好遠

個草皮質素麻麻地

算啦,賴乜鬼草皮

所以唔擺順
或有輕微影響都差好遠

個草皮質素麻麻地

算啦,賴乜鬼草皮

你條垃圾咪一樣
成場射左腳靚波 其他時候唔係係bench 就唔見左人

又攻城?

快啲帶返走啦

邊個黎

個草皮質素麻麻地

算啦,賴乜鬼草皮

你條垃圾咪一樣

一出場華西就同我講:右路我嘅,死返去中間唔好阻住曬
https://www.youtube.com/watch?v=f2-LObhPYcQ&t=165s&t=165s

當年肥西同C7夾撚到

個時覺得普普通通既反擊同入楔 而家先知幾難有
https://www.youtube.com/watch?v=f2-LObhPYcQ&t=165s&t=165s

當年肥西同C7夾撚到

個時覺得普普通通既反擊同入楔 而家先知幾難有

有時候應該要收起伊巴
防反真係要有d 小明好d

算啦,賴乜鬼草皮

你條垃圾咪一樣

你埋去咪越搞越亂

你條垃圾咪一樣

你埋去咪越搞越亂

你係邊都無用架啦

所以唔擺順
或有輕微影響都差好遠

個草皮質素麻麻地

會唔會係隊長好地爛地都1樣射得咁好呢
賣馬仔 要有buy back
我覺得係好事
老老柒柒 三年後摩佬仲係唔係度都係未知之數
我覺得係好事

點會賣呀 超新星 雪幾場就出返架啦
我覺得係好事

點會賣呀 超新星 雪幾場就出返架啦

你都要諗下個領隊無邊個
顛起上黎咩都做得出
一億加馬仔換saul 基沙文

當年肥西同C7夾撚到

果個既曼聯真係好好j
前中後都係頂級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞