[朗隊曼聯第一人] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [22]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
但係我唔覺 阿仙奴會失分

唔會啦 般尼作客咁廢

作客得唯一一分
黃完仲要抬走
奧燒
馬仔post攬女照 咁大個人唔會唔知有咩影響
佢真係有料 唔希望變左個養唔熟既25
生性啦屌
生性啦屌

真心覺得佢唔會係長留曼聯個type
般尼唯一果份係我地度拎
打多個都咁柒
般尼唯一果分係我地度拎
打多個都咁柒
生性啦屌

佢英文講好未

反骨相 支持Daddy今季chur盡之後賣
生性啦屌

佢英文講好未

法國人多數二五, 個撚個都仆街黎

佢英文講好未

唔準你咁話我c9

睇定d 唔好咁快話馬仔25
韋大帝

唔準你咁話我c9

我都覺佢似係養唔熟嗰隻
英國d膠報之前吹到佢好好仔,好早結婚生埋b,點知
呢頭後備都冇嗰頭就post攬女照..
我想問有冇人試過係曼官網/香港球迷會買飛
球迷會係咪真係大機會買到?
事緣係一家三口想睇四月四對愛華頓個場波
我老豆忠實曼迷 一定要買到飛呀
但諗緊除左上網買黃牛 呢兩隻方法邊個會穩陣啲

上年 9 月去英國
我都係當日去到奧脫福先買黃牛 ( 9月24 主場對李斯特城)
因為見佢要做會員 先買到飛 , 好似又俾佢鑿多筆咁

23 號我就 去左參觀球場啦, join tour
果日就未見到有黃牛黨出現嘅 , 但我唔擔心

到到24號果日, 我同條女兩個 朝早十一點零再去到奧脫福
佢幫我瘋狂影相啦 , 咁我就舉起塊一早準備好嘅牌

上面寫住

" we are from hong kong , and we need 2 tickets pls ! "
#comeonyoureds #mufc #manchesterisred

只係等左大約 3-4 分鐘, 已經有個男仔行埋黎,
佢大約廿零歲, 個樣有 d 似 查域克, 面帶笑容

鳩吹左幾句, 佢問我係咪想要兩張飛 ,
咁作為死忠. 就點都想坐晌 Stretford End 西看台啦
佢又居然真係有晌手喎 , 咁我梗係想即刻 deal 啦 ,
正當想開口嘅時候 , 無錯 我條女 以 零至100 4秒嘅速度衝埋嚟 ,
同我講話 唔好俾佢覺得你好想買 , 佢一定劏你

果然 , 女人係心水清, 一言驚醒步驚雲
我即刻收起我極度喜劇嘅心情, 擺出一副 扭扭擰擰嘅態度,
結果係成功嘅,
因為我其實都知知地價, 呢個查域克 開我 55 鎊一張
( 正價 好似 40 鎊 ) , 正當我晌度又扭又擰之際

有另外一個 身高 7 尺嘅 黑柴行埋黎 Yo 我,
咁我都條件反射地 比左個 5 佢 ,
廢話少說, 一黎佢就話 50 鎊一張 , 仲有最後兩張連位
我都幾乎想俾錢 , 但我條女 離遠啤一啤我,
我就知 我仲有討價還價嘅餘地,
拉鋸嘅詳情就唔講, 個結果係

我用 94 鎊買左兩張 西看台嘅飛, 半場嘅時候
仲有人送咗兩隻熱狗 同埋 兩杯咖啡俾我

當然啦, 最重要係現場睇曼聯, 七萬幾人一齊睇波
一堆唔識嘅人 晌度一齊打氣, 吶喊, 唱歌
此刻無價 !

聽聞買飛個陣要同佢地傾下計 話好遠黎
又話好中意曼 佢地就會平比你
生性啦屌

要好似nani咁雪下先好 唔好比佢覺得自己係大哂
般尼一分都冇

唔準你咁話我c9

我都覺佢似係養唔熟嗰隻
英國d膠報之前吹到佢好好仔,好早結婚生埋b,點知
呢頭後備都冇嗰頭就post攬女照..

有好多無後備都入場睇 佢就去攬女
真係抵佢死
般尼係咁炸鳩阿
而家有埋12碼
球證做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞