[朗隊曼聯第一人] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [22]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

女人不嬲都好撚麻煩

睇條女好人好姐染到個頭白色就知
色字頭上一把刀啦

如果佢真係從始一沉不起踢唔番 只可以講一句抵撚死 覺得迪比仲可惜過佢

曼區真係峰迴路轉估唔到竟然發展到咁

如果係咁真係灰爆 佢真係未到高峰已經CARRY到成隊 肯專心既話 下一個C朗都唔奇

女人不嬲都好撚麻煩

睇條女好人好姐染到個頭白色就知
色字頭上一把刀啦

如果佢真係從始一沉不起踢唔番 只可以講一句抵撚死 覺得迪比仲可惜過佢

如果係咁真係灰爆 佢真係未到高峰已經CARRY到成隊 肯專心既話 下一個C朗都唔奇

佢會呀
唔係獌者

呀朗係真係有一份執著 不斷加操
同馬仔係兩回事
Good to see Axel Tuanzebe training with first-team again. Overdue a chance #mufc

已經係我fifa第3中堅

同馬仔係兩回事

牙朗應該慶幸自己後生果陣有阿sir睇住佢

如果馬仔都係咁就好

同馬仔係兩回事

如果馬仔都係咁就好

阿sir可唔可以教下老豆點教仔

同馬仔係兩回事

如果馬仔都係咁就好

老豆教仔唔洗你教

同馬仔係兩回事

如果馬仔都係咁就好

獌狗巴 請你準備
Good to see Axel Tuanzebe training with first-team again. Overdue a chance #mufc

已經係我fifa第3中堅

一億加馬仔換saul 基沙文

俾夠兩億, 留返馬仔慢慢教啦
而家無錢俾咩

而家無錢俾咩

負債5億你話有無錢

而家無錢俾咩

Saul koke griezmann

卡拉斯高

而家無錢俾咩

負債5億你話有無錢

一年revenue 都6點幾億

而家無錢俾咩

負債5億你話有無錢

一年revenue 都6點幾億

要派錢比股東 又要買人 又要出糧
等 寂寞到夜深
等 寂寞到夜深

女人!全部都係雞
Sor 有感而發 尢其到晚上自己一個個陣
等 寂寞到夜深

女人!全部都係雞

女人全部都係不負責任!
等 寂寞到夜深

等返工?
等 寂寞到夜深

女人!全部都係雞

女人全部都係不負責任!

同意 一邊係到想佢賤過prostitute/hooker
但心入面其實放唔底 好想同佢講重等緊佢
只可惜係佢拋棄人
等 寂寞到夜深

女人!全部都係雞

女人全部都係不負責任!

做乜嘢

諗女諗到癲左掛
等 寂寞到夜深

等返工?

等機
吃不到的女是雞的
等 寂寞到夜深

等返工?

等機

去日本開心啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞