[朗隊曼聯第一人] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [22]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
如果朗隊肯打後備唔扭計
諗唔到有咩理由反
如果朗隊肯打後備唔扭計
諗唔到有咩理由反

應該唔敢扭喇下話
一來老左咁多, 二來摩佬唔似耶子同v92任佢舞
你一扭雪到你過中超都仲得

黎緊兩場杯賽抖下啦

以前前鋒華會出地波去返12碼點啲位,有人插前有人捕後,而家無咗呢招,成日幾個湧晒前

而家好少睇到底線傳返出禁區邊撞射

個波去到前面就停左 下下搞唔掂就分俾華一招

連勝果排有伊巴 普巴 mk 馬仔 後面卡神 hehe 咁夾 開始有d默契 有d撞牆 走位 突破
後防真係要勝利四人
是但冇咁個爭好遠
後防真係要勝利四人
是但冇咁個爭好遠

華西, jones, rojo, b仔?
rojo咪要改打左閘?

黎緊兩場杯賽抖下啦

以前前鋒華會出地波去返12碼點啲位,有人插前有人捕後,而家無咗呢招,成日幾個湧晒前

而家好少睇到底線傳返出禁區邊撞射

個波去到前面就停左 下下搞唔掂就分俾華一招

連勝果排有伊巴 普巴 mk 馬仔 後面卡神 hehe 咁夾 開始有d默契 有d撞牆 走位 突破

感覺好似正係比華西 好少比左面咁
後防真係要勝利四人
是但冇咁個爭好遠

rojo咪要改打左閘?

而家係 華西 jones rojo 大米
最多華西 b仔 rojo 大米
但中路組合好似未夾過 🤔
尋日中前場
伊巴做左不射男 單刀都唔射
mata發波溫 一被人逼就甩 浪費機會
Mk配合現位都ok 係最尾一腳麻麻
中後段唔知累定點失左蹤
普巴正常返d 但仲係多上腳
Hehe勤力 爆炸高空波接哂但冇lala換走
福仔入黎好大功用 突破 傳中有質素 球罰球就係佢駁反黎
死肥西尋日開死球唔錯罰波 但其他時間都一般
Lin就廢到核爆 每一次拎波d決定好慢 尋日後段成隊開盡
得佢一個on99入唔到局 雖然有球中楣但係打得好差

如果琴日直接福仔<>mata可能更好
不過我明摩佬驚冇左mata冇人組織

香港有冇呢件買
如果老烏同空龍唔入既係lin會點

Mata有功績可以抵消下

lin 都有啦

香港有冇呢件買

黑色好啲
如果老烏同空龍唔入既係lin會點

Mata有功績可以抵消下

lin 都有啦

你d功績夠抵消咩
尋日中前場
中後段唔知累定點失左蹤

如果琴日直接福仔&lt;&gt;mata可能更好

發覺摩佬唔會即刻換走啲犯錯既球員 由頭幾場馬仔踢到pat屎咁 摩佬照比佢出多幾場正選先換 又有爆炸自爆完 摩佬場場都比佢出黎打幾分鐘 到今場馬達 都比佢踢到大半場先換 我覺得摩佬係想透過依啲行為show到佢支持班球員 犯左錯唔緊要 會比機會將功補過
尋日中前場
中後段唔知累定點失左蹤

如果琴日直接福仔&lt;&gt;mata可能更好

爆炸換走先有番快d既組織推進咋

香港有冇呢件買

黑色好啲

黑色都ok呀
後防真係要勝利四人
是但冇咁個爭好遠

rojo咪要改打左閘?

而家係 華西 jones rojo 大米
最多華西 b仔 rojo 大米
但中路組合好似未夾過 🤔

總之中間唔係出史摩寧就得
伊巴禁區入面幾球不射
唔知諗緊咩
朗尼同c7邊個起曼聯地位高D

朗隊 for sure
後防真係要勝利四人
是但冇咁個爭好遠

真係冇諗過rojo jones咁有火花
兩條友都係鍾意衝出去殺波但你補下我我補下我反而少甩漏
當然大米少上去助攻同卡膠補位幫佢地好多
但一出返屎波佢唔殺波就多左機會俾人睇到定先放個波出來就好易俾人湯穿條防線
鍾斯唔係補位型中堅肯定成日出事
伊巴禁區入面幾球不射
唔知諗緊咩

似大家都想做馬達
我見好多球都搵馬達俾
可能大家都擔心基沙文來馬達冇位踢
始終呢幾季馬達真係好搏命

香港有冇呢件買

黑色好啲

黑色都ok呀

http://hk.sfalo.com/hk/product/product/5602

朗隊 for sure

二十年後 朗隊一撚定比人歌頌佢係費sir退休後仍然留守我曼 帶領球隊經歷低潮 拒絕高額合約轉會 更大破紀錄 終於等到球隊重上軌道先光榮退休

香港有冇呢件買

黑色好啲

黑色都ok呀

http://hk.sfalo.com/hk/product/product/5602

成千蚊件

香港有冇呢件買

黑色好啲

黑色都ok呀

成千蚊件

呢度D人好有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞