[朗隊曼聯第一人] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [22]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

快手
老豆d進攻一直都係靠個人技術架啦
唔係而家先知呀
JM: Martial was not selected (not necessarily fitness or illness)

食屎啦屌鳩你
之前每次有角球,罰波都覺得有一半機會入⋯
唔知點解費sir之後呢幾屆經角球,罰球入波少之又少

我只記得對李城上半場果兩球同朗尼今場呢球

仲有無其他
話時話有無解釋點解今日無馬仔
JM: Martial was not selected (not necessarily fitness or illness)

食屎啦屌鳩你

留力
推呢個?
哥狗輸到short撚左
對熱狗 出yaya單防 4141?
哥狗輸到short撚左

後面加多個高拉洛夫
馬仔又搞乜 同shaw一鳩樣

食屎啦屌鳩你

如果係真既話真係最on9既決定
近幾場最fit係佢
佢一拎波 對面要用3個圍佢先搶到佢波
唔用佢真係on9
如果摩佬
買griezmann 放martial

一定反摩
哥狗輸到short撚左

後面加多個高拉洛夫

高拉中堅
[img][/img]
馬仔又搞乜 同shaw一鳩樣

可能係唔鐘意做sub 反daddy
卡膠小豬兩個一齊擺後備都唔擺馬斯亞
ON9摩
點解無論曼狗定利狗都流傳"托利斯搞到vidic 3次食紅"呢個 urban legend
第一次紅 (2008-09, 利2:1曼) - foul 馬斯黃牌; foul阿郎素第二黃
第2次紅 (2008-09, 利4:1曼) - foul 謝拉特直紅
第3次紅 (2009-10, 利2:0曼) - foul 托利斯黃, foul 古積特紅

得一次黃牌同費托有關
會唔會係同shaw一樣 又冇心踢波
之前有用佢 點會冇啦啦雪
Captain Rooney
專心踢霸氣杯 咁既表現 作客對熱 鏝 阿 有1分都汁到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞