teller真係一份好難做既工

544 回覆
24 Like 7 Dislike
今日先比個傻西女人係咁屌
條八婆一開始黎check 定期幾時到期,
寫哂到期日銀碼比佢比佢。之後佢r利是封,一個唔夠r多個,咁都比佢(到呢一刻都好聲好氣)
之後佢話要唱一蚊銀,咁我得返十個(個倉冇一蚊),我話:因為我得返唔多,要留黎找比客 之後佢痴撚咗線咁係咁屌我 又話要見經理 咁經理出到黎都係同我一樣咁解釋,佢就條氣仲唔鋸,屌得我仲勁 之後我唔出聲等佢屌 佢就話我串,我經理都禁佢唔住 最後唱咗4個一蚊3個2蚊打發佢走 之後佢捉我經理埋一面係咁屌我

最好笑係屌屌下讚我,話我有一樣好,就係利是封比得好爽手,一包唔夠比夠二包 去到呢到我真係懷疑佢係咪痴線
聽講今年連利是都唔收得

上年已經唔得
不過有d熟客好有心...

小心CCTV拍到
又7點半先走
唔打唔撞 做左兩年幾 part time CSO
依家跳左其他 bank 做 back office

如果你想 26 27 做RM 絕對唔難
最緊要面皮厚 R refer , R 機會

大家加油

grad 嗰陣 reject左 做 GBO
依家 back office 人工都少過 GBO 3,4K
但至少 我依家唔洗比客 比RM 比老細 西我面 , 算準時放六點

大家想要嘅唔同
不過 做 CSO , front line都見識多左
個人無咁毒撚

其實我都想做back office 唔洗對客已經好正

請問Back office有乜位
比較易入

我都想知
寫哂到期日銀碼比佢比佢。之後佢r利是封,一個唔夠r多個,咁都比佢(到呢一刻都好聲好氣)
之後佢話要唱一蚊銀,咁我得返十個(個倉冇一蚊),我話:因為我得返唔多,要留黎找比客 之後佢痴撚咗線咁係咁屌我 又話要見經理 咁經理出到黎都係同我一樣咁解釋,佢就條氣仲唔鋸,屌得我仲勁 之後我唔出聲等佢屌 佢就話我串,我經理都禁佢唔住 最後唱咗4個一蚊3個2蚊打發佢走 之後佢捉我經理埋一面係咁屌我

最好笑係屌屌下讚我,話我有一樣好,就係利是封比得好爽手,一包唔夠比夠二包 去到呢到我真係懷疑佢係咪痴線

依啲西客唔可以寵佢 應該一包都唔好比佢
又7點半先走

咁夜既

死八婆得20萬都咁西
真係想去佢公司玩番佢轉頭
之前睇有人話新入職分行經理有7皮定9皮人工.
堅定流
我走個時D經理先得3萬幾
個時仲要轉新制再少D先走.
而家咁高人工咩

你問佢唱咁多一蚊銀是咪要做白事呀
啲仆街好鍾意為難人架,比幾包利是封佢地仲串柒柒問做咩唔比一盒佢,我索性話我地拆哂啲盒一包包咁派,佢無聲出

死八婆得20萬都咁西

以前個主住同我地講記低邊個客玩嘢,睇佢地資料喺邊度做嘢,放工到我地去玩返佢地
又7點半先走

咁夜既

要check晒星期六同今日啲fax,本來幫手個full time又日日錯數,淨係埋完自己數就話唔唔舒服走先

死八婆得20萬都咁西

以前個主住同我地講記低邊個客玩嘢,睇佢地資料喺邊度做嘢,放工到我地去玩返佢地

認真嫁
成班人去? 諗起個場面真係笑死
早我一星期入嘅已經比人nominate上gb
做sales,覺得西客好撚好笑
冇西客冇野玩會悶
當練下eq其實幾好
又7點半先走

咁夜既

要check晒星期六同今日啲fax,本來幫手個full time又日日錯數,淨係埋完自己數就話唔唔舒服走先

唔係全分行岩數先走得架咩
做sales,覺得西客好撚好笑
冇西客冇野玩會悶
當練下eq其實幾好

咁你又岩啵,有時遇下啲西客又真係冇咁悶
不過我地受左氣點都要呻下
唯一好嘅係過年同班仆街親戚講自己做銀行之後佢唔會話你冇前途之類囉
但其實係有苦自己知
又7點半先走

咁夜既

hs?
其實都唔明check黎有咩用,唔明咁緊張做咩
唯一好嘅係過年同班仆街親戚講自己做銀行之後佢唔會話你冇前途之類囉
但其實係有苦自己知

但係班仆街親戚會叫你幫手唱大量新銀紙呢
之前睇有人話新入職分行經理有7皮定9皮人工.
堅定流
我走個時D經理先得3萬幾
個時仲要轉新制再少D先走.
而家咁高人工咩

邊間咁高 我估我經理應該都係得3,4萬
但其實係有苦自己知

但係班仆街親戚會叫你幫手唱大量新銀紙呢

仲要唱唔夠又問你再唱多啲先煩
大家間bank會唔會有神秘顧客/有服務評分?我個間有 好難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞