[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(2)

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
一定要有呀
睇完Industry 果集我既內心仲未平復到
上面講緊嗰個原創者個微博係@nonobra123,
仲有幾張可以去佢度睇,
我就最鐘意佢畫卡通style :

早幾日條片就大約重現咗依個場景
番睇以前啲集數啦
順便趁星期二前上mytv睇多幾次#415,
過咗星期二就唔計收視㗎喇
我依幾日loop咗幾次#415,
如果唔諗之後啲劇情,
其實阿水攞住張忘了情fingfing吓嗰個得戚樣真係好好笑
同埋佢一輪嘴講唔要曹總煩住佢嗰段好QQ,
似小朋友扭計多過要脅/嗌交

另外阿水剪完張相之後用手機影低咗張相,
之後會唔會有伏筆㗎
你咁講又係喎
龔水曹三個都好cute
Stanley間唔中會轉po微博啲fans作品
如果唔諗之後啲劇情,

依個係咪伏筆嚟㗎

sor,一時打錯 自膠
佢果個得戚樣同“唔係我呀”果集係大小姐身後整果啲鬼臉一樣咁搞笑

阿水對住龔燁講野有陣時明明係鬧緊佢都好似嗲緊阿龔咁

阿水明明有哂成個blog嘅原link點解仲要影hardcopy
應該係攞電話睇時間啫
好想佢地快啲一齊 入埋熊家線
反而唔想咁快一齊 佢地條線仲有大把野寫先一齊到
雖然都想睇呀工入熊家點收復tree gun
tree gun嘅話,話咁易啦 大家姐先係難關
而加佢都間唔中踩上熊家啦
收復tree gun佢應該好輕鬆
tree gun之前對佢評價唔錯,
而且有人要阿水tree gun都唔知幾高興啦
最想睇龔燁同大家姐鬥法
工慾善其事
有畫面
之後一齊後,肯定日日上熊家痴餐
阿水表面不滿,心裡不知幾爽

那盒速熊(樹根)月餅
唔知未來熊家二女婿點得翻黎
我覺得肯定已收復tree gun啦
有曬畫面 好正 咦pair 真係好sweet
可能係tree gun主動送比未來二女婿?
話哂阿龔又買鹽焗雞又買月餅比佢
而且阿龔又出名係孝順仔,
可能本身諗住拎/買比阿爸呢
貓貓空
學識淵博 長袖善舞
加埋亞太區總監呢個post 復左廢老冇難道
準備貼埋大床送水水比阿工
好想佢地快啲一齊 入埋熊家線
反而唔想咁快一齊 佢地條線仲有大把野寫先一齊到
雖然都想睇呀工入熊家點收復tree gun
有畫面
之後一齊後,肯定日日上熊家痴餐
阿水表面不滿,心裡不知幾爽

那盒速熊(樹根)月餅
唔知未來熊家二女婿點得翻黎
我覺得肯定已收復tree gun啦
學識淵博 長袖善舞
加埋亞太區總監呢個post 收服廢老冇難道
準備貼埋大床送水水比阿工
全家都好鐘意未來二女婿
如果唔諗之後啲劇情,

之後會唔會有伏筆㗎
佢果個得戚樣同“唔係我呀”果集係大小姐身後整果啲鬼臉一樣咁搞笑

阿水對住龔燁講野有陣時明明係鬧緊佢都好似嗲緊阿龔咁

阿水明明有哂成個blog嘅原link點解仲要影hardcopy
應該係攞電話睇時間啫

但佢影嗰陣有咔嚓聲
不過都有可能係個應筆位唔太重要 剪走咗
我覺得係呢,因為水都有放阿工張相上威龍秘密網
呢下影相就係影黎放上網咋嘛?

所以佢個post同jenny放上網個post都有一樣嘅痕
阿工先誤會係水水做
突破盲點
我都非常鐘意未來二女婿
我相信好多人都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞