[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(2)

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
係就好
想添食但驚添太多爛 扮腰砍 睇下我地feedback點 多人屌證明可以盡情添
開心速遞好多pair都係扮情侶扮到變真
橋唔怕舊 最緊要受
好QQ啊Stanley bb
雖然我覺得第二張9成係ff fake kiss
但係會否因為要做戲比曹總睇
真係咀咗落阿水度
阿龔os: 媽呢空你要玩啊嘛,我就同你玩到底...
越諗越嬲啊,如果唔係播乜9煙花
呢集我今日就睇到,使乜心掛掛等多三日
你要玩咪玩盡佢
既然利用得我 緊係要拎番啲著數
如果今集接住單fake news播,我可能無心情睇
Mary!禾哎nee!

btw無論係FF定真,竟然係叫mary,唔係叫媽呢空或者水水
做戲比曹總睇都正常嘅
上次健身室係叫水水架
可能隱藏劇情黎真,”水水,禾哎nee”
整個深情大告白.......戲份
好想知!
好想快啲到星期一
諗真啲 雖然今鋪係Mary利用阿龔
但阿龔真係冇蝕
佢突然出現 迫到阿水一係認兩個人係情侶
眾目睽睽下冇得反口 咁佢以後就冇情敵 插咗旗仔有哂主權咁
如果阿水唔認 姐係見佢咀埋來拒絕嘅話
咁阿水就擺唔到佢上枱
如果個局係阿龔set比阿水
特登屈佢做曹太 等佢拉自己落水
咁龔燁真聰明到癲 阿水尼世唔洗翻身 走唔出佢五指山
係未可以聽到好多阿龔嘅真情表白
阿龔借做戲講晒平時唔敢講嘅野出黎
救命
第一次咁期待週一的來臨
好想知啊
應該本身預咗嗰日唔會播,
我覺得佢哋唔會擺依集喺星期五
阿水呢招根本係送自己入虎口
阿水應該諗住一來可以拒絕曹總
二來令阿龔得失曹總呢個大客
不過曹總咁gentleman應該會含淚祝福舊愛
係未又可以睇到曹總ig update
突然諗起樣野
之前9月頭阿蟹咪生日
個日開廠 尋寶圖幫佢慶祝
Stanley仲中哂cream
會唔會嗰個其實係劇情一部分
所以一直冇po片
咁岩好似同拍428(水同曹總起canteen)差唔多時間
對過佢地啲衫(阿龔著好耐唔見嘅紫色西裝) 應該未播
唔知有冇阿龔中cream睇
岩岩專登去睇Stanley post阿水收花張相,
又真係9月中
仲要係同一套衫
唔知關唔關事呢

呢個?
龔燁:唉,我蝕底啲喇,come on Mary
唔係愛回家真係唔撚忍佢啲植入式廣告
上次曹總嘟起個嘴阿水一嘢槌落塊面到,唔知今次阿水咩反應
仲要一齊著情侶裝
究竟水水做左啲咩黎
yes, 同阿龔衝出黎叫mary果兩套衫一樣
果排又多曹總同水水一齊拍嘅戲份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞