[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(2)

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
都正常嘅,咁多條線
之前啲人都有講過大概十集就有一次主線嘛
差唔多啦
冇主線都冇辦法
希望有下過場
我想睇it毒男Terry
週五都好似不錯
廢老真係好撚偏心
希望之後阿龔快拯救水水
哇頂突然推咗咁多嘅
睇嚟就快會出疑似阿水鬧博士打爛紅酒嗰集喇
聽日停播 佢會唔會計錯數
博香都要有個契機先會拉到去求婚
一集應該搞唔掂
連續三集關連都出奇
近排啲戲都好連戲 麻雀嗰個禮拜有三集都相關

我都想睇Terry
仲有想知點解Nikita啲仔女會咁
淨係睇劇透會覺得星期五有少少似之前Tiger偏心大家姐嗰集,
可能結尾有洋蔥
428唔知會唔會連去博香主線430🤔
博香430好似都有大事
記得有人(mandy?博士?)話好深刻
係呀,博士喺10號睇劇團親口承認呢場係佢咁耐以黎最深刻既一場戲,連STANLEY就哦一聲知呢場戲
如果呢428同430兩集有關連就過癮囉,隨時430既博香高潮位連429都繼續鋪落去
博香都要有個契機先會拉到去求婚
一集應該搞唔掂
連續三集關連都出奇
近排啲戲都好連戲 麻雀嗰個禮拜有三集都相關
打爛紅酒係咩事?
消息來源係邊度
其實我都想知
之前好似啊蟹Story影到小小劇本到有紅酒類似既字眼

我本身對Terry拍戲啲劇情無興趣,但上集Terry反轉保安部好好笑,好想睇Terry玩足威龍咁多個部門
8月21阿蟹劇本keywords:「打爛我啲」「你男朋友」「思即將成箱紅酒」「搞到我有損失」,
我都係照啲字推測關博香事咋,
戴番個頭盔先
同埋8月21唔係拍嗰日,
所以計唔到係幾時播
希望下個目標係市場部
我都即時想起那箱
謝分享啊!
細力做伴郎,咁伴娘要美麗先夾
應該唔會一橋兩用又根叔安排晒所有嘢,好想睇阿工點樣自己r個兄弟返嚟做
幾位都好犀利

以往都係6至8個星期到會出街,
應該差唔多時間

博士結婚 美麗會唔會好大打擊
仲肯做伴娘
可能會破壞個婚禮
中力個樣老老實實,唔會啩
如果黎多個中力又好似細力咁,博香有排頭痕

如果係阿工送嗰箱酒,應該擺喺熊家,得熊家人同博士會掂到,如果阿水為阿工箱酒同好姐妹鬧交
雖然有好大機會只係心痛兩萬蚊一支酒
想過搶新娘新郎 我差點講真
想睇龔燁唔想要terry但又唔敢得罪大小姐
跟住諗計撚terry,但最後比terry team kill
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞