[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(2)

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
有理由相信大龍生估到佢同阿水有啲嘢,
之前已經講佢特登同大龍生要求阿水負責送名車個活動,
潑水嗰次嘈到咁又係喺大龍生房門口,
同埋總監大人話佢鍾意接龍嘅同事多啲
阿水不嬲有戴戒指
不嬲阿水帶好多手飾既。我諗佢地未拍拖,可能要等到情人節

我想太多了
分分鐘情人節都未得
唔好呀 龔水真係可以有排做,拍左拖都會唔少多火。
我諗430博士話深刻既場口好大機會關龔水事
離下年情人節差唔多一百集,當平均十集一次主線,其實十集好少,情人節真係好大機會都未得
雖然阿龔成日係威仔面前明刀明槍溝女
不過威仔應該wfc
等得嫁等得嫁
期待編劇點去編
情人節前後有機會睇到佢地撐抬腳未
知道佢番嚟係為溝女,
offer可以唔駛比咁好
430主線應該係博香嘅
龔水最多過下場
千其唔好太關佢地事
萬一嗰集博香唔係求婚係嗌交
咁龔水有份造成 一定比人插到飛起
博香黨唔係好想佢哋兩個嗌交嘅咩

其實我覺得呢兩pair一齊無咩火花,嗰集double dating都無咩特別,反而之前有人提過工水 x 細龍生細龍太有啲期待
咁加比水水囉,反正啲錢遲早都係一齊使嘅
工水同雙細應該會好好笑
綠帽當正龔燁真兄弟咁
如果安排佢地double dating都未嘗不可
可以睇龔燁點撚佢地三個
威仔:成日借我過橋溝女 收返你箱溝女用嘅紅酒
事實係工業比佢三個撚
成日都喺到諗做世界仔每刻都要打醒十二分精神應付身邊嘅人其實會唔會好攰
會唔會有一刻攰到算鳩數,甘心比你撚當賣人情
對住女神老闆事頭婆無計啦
不過上集佢對住呀水成擔心機搞返黎啲小學🐔嘢都無好氣唔陪佢玩,世界仔都有攰嘅時候嘅
佢應該真係好攰,俾馬安山捉左去玩密室play果集佢訓醒都話好耐冇試過咁放鬆
上次雙細風雨交加完輪住去男廁搵佢,
Jenny chur佢解決,佢係咁鳩噏hea Jenny算唔算由鳩佢當賣人情俾佢?
呀水要脅post忘了情張相嗰幕都似,呀工趕收工唔想同呀水鬥嘴,由得佢想點就點
阿水勁興奮
但龔燁唔得閒陪佢玩

同埋好似果集係回水以黎阿水首次主動成功潛入龔燁房
回水之後龔生成日落阿水度巡樓
都冇乜機會睇到阿水去龔燁房
佢老闆要撚佢邊有得say no,除非佢又中馬唔洗撈
尼啲人設劇情好撚似台灣偶像劇
其實好驚佢地四個有咩糾纏
如果係開開心心double dating都算
如果係其他 就會好狗血
咁樣啲關係就好似又冇進步過 一直原地踏步
驚吃力不討好 影響哂兩對cp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞