[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(2)

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
又未去到say no,但就真係有一刻個腦攰到run唔到,唔會去計算點樣利益最大化,你點話點好

我喺公司玩開自閉都覺得閒時要應付老細好攰,諗起阿工就覺得辛苦
仲糾纏
個個都move on 左喇喎仲返轉頭有咩意思
垃圾狗血劇情交返俾830 930啦
Jenny同阿龔肯定暗地裡鬥嚟鬥去
阿水同綠帽兩個傻下傻下
分分鐘誤會佢地有咩眉來眼去
實好好笑
跟人設諗,佢成長期就巳經對人性充滿懷疑,多年黎應該道行高深,只信自己(即係乜人都唔信啦)的情況下,留一手應該係反射性動作黎,不過要計埋點樣略到盡就辛苦啲嘅。 佢沉船都係因為水水嗰可靠嘅心口/膊頭架姐。。我諗啦
所以嗰集覺得壓抑除咗破產件事被公開示眾之外,仲覺得佢成集都好似好攰好唔開心咁
將水水張相俾曹總嗰陣個樣都好勉強,但為咗討好老細無辦法,世界仔唔易做
其實媽尼空尼種“女漢子”真係好match心思纖細嘅呀工
眉來眼去 絕對會有呢個誤會
所以尼集寫得工業更立體。伍佩儀好識寫工業,上次回水兩集啦,工業大鑊了又係。尼四集夾埋完全令你覺得佢係可以獨立的,唔係依附呀水的角色黎
水:死賤精丫 唔怪得成日幫二房 原來睇中左Jenny

Max: 我當你兄弟 你當我契弟 唔怪得當日籃球賽會咁跣我

Jenny: 就係知你冧果隻熊若水 專登黎阻住你

龔燁:
阿水張相佢應該係私心唔想分享
佢當初偷影阿水都唔係諗住同曹總分享嫁啦
係佢計漏左曹總p自己落去變合照呢點姐
博士Mandy感情咁隱定係唔會分手 結婚應該唔會咁快 如果係嗌交既戲 博士就唔會話最深刻啦。應該係好感性既劇情。
係睇劇團博士講時 Mandy冇咩大反應 所以我估Mandy可能係呢段到聆聽者
點解話嗌交就唔會最深刻?
btw希望430係博香主線 唔好關其他人事
首先MANDY聽到博士講二人同場個幕好深刻先比個估唔到既反應 ,聽埋博士話係佢要求TAKE2,唸到係邊場之後笑住話「我估到啦」,再叫大家「一齊喊啦」,再望住博士講多次一齊喊
賣關子賣到咁明顯你仲想人地比咩大反應,洗唔洗要人地七情上面講到個集幾深刻幾催淚

加重戲份...Great....
龔生唔玩cp都好多野睇
同水水繼續小學雞過招更加唔洗講
Cr as tag
reiakiryu
加重戲份
添食添到一千就
呢個星期冇工水你地都推到咁多 好正
不過下星期都無
冇就唯有睇住你地推po同工水ig止下癮
慢工出細火啊
我地慢慢等 鋪靚條線仲好啦
慢工唔一定出細貨架,要睇邊個編劇寫同係咪咁啱寫到好橋對白鍊得靚,比到演員發揮空間,而佢又演繹得準。
不過,其實等都無乜大不了,巳經等慣,訓練有素啦。
下星期都冇 真架? 你點知架
原來啲紅酒係速熊啲貨嚟
但嗰場阿水都喺度?
定係阿蟹特登揭一頁唔關佢事嘅先影
主post有講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞