[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(2)

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
明明可以慢慢鋪佢哋經過好多相處上互相了解先一齊,結果要快進咁推條線真係好可惜
可能講咗咁耐嘅May都無機會出場
佢一定係扮晒野認係Mary男朋友
我覺得Mary唔知龔燁會係依個moment出現
睇完單新聞真係好頹
明明星期一有工水 但一諗到得番一百集 可以點寫 仲有其他線 真係好心up
以宜家既劇情角色黎計 其實玩多兩三百集都冇問題
雖然句「內部人士消息」幾膠,但平時01都出唔少愛回家相關嘅新聞,我都覺得可信性高
一定係,仲要認埋情侶關機,水水表示中伏
我同意,第一張圖最後個眼神似係唔知龔生出現
同熊大人嗰次一樣
仲要通常兩星期(10集)先有一集佢地主線 咁樣計即係得翻十集到
但我覺得第一張圖係真唔係ff
“Mary!”,阿龔出黎
跟住做隱藏版劇情....
可能...真係係曹總面前再表白?
戲係假,情係真
大post 出咗post 話tbb出咗statement香港01那篇新聞係假
咁有得繼續睇落去啦掛
希望唔係頭盔啦
如果講埋添食我地個心會再定啲
但一日未講添食都有可能540就完
係咪太悲觀
我覺得至少tbb知道呢套多noise多人討論
佢先會出statement 姐
冇人嘈佢會啋你咩
加到1000集啦至少咁多野玩咁多野講
Agger
不過希望唔好係暫時氹9我地
所以咪sad到爆炸 衰人cctvb
其實我覺得01唔會無中生有 無啦啦咁樣真係嚇到個心離一離 雖然依家tbb帶左頭盔但唔否定有呢個可有性 添食就最實際啦
可能仲討論緊加幾多集?
陰謀論啲諗
呢篇01報道係試外界反應?
我不敢想落去
添食啦!
扮野扮到拉埋自己老豆落水
唔知阿水用咩名目叫阿龔上去熊家食飯呢
雖然上次麻雀王阿龔上熊家已經上得好理所當然
我都覺得係戴定頭盔 驚我地屌死
最好拿拿臨講添食穩定民心 唔係遲下實自己收自己皮 冇左8點檔搵鬼睇佢tvb
其實01個小編都鐘意睇開心速遞,想曲線救劇
tvb cut野有邊樣唔係話cut就cut
而家根本係仲有幾個月先拖住先
未讓添食都唔信tvb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞