[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(2)

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
又係美麗 諗起david果次
可能到時比佢發現左博士係大龍生契仔,
諗住走去r下關係
美麗會食哂個婚禮入面所有野黎洩憤
講起美麗,
佢好似真人都係龔水黨
頂 有畫面

之前有人話不如阿清同terry一pair
大家都係有錢仔女 又幾單純
如果terry去市場部可能有機會
阿龔翻黎之後都冇拍過做市場部嘅野
搵返集Terry玩殘市場部
順便show下阿龔工作表現都好
以前嘅集數阿龔會去尋寶圖搵名人合作 又上電視推廣產品 又會同威仔開會 又有名車抽獎活動
今次翻黎咁多集先得上集提過搵曹總合作

畫面出哂嚟

話時話,開心速遞好似拍親結婚都唔係好野
Max jenny ,david熊樹仁都唔好
會唔會今次都
tree gun送左枝比妹豬果陣阿水唔係咁講嫁

水:阿爸你咁益陳師奶? 是但啦個賤精啲野都唔洗咁珍惜

又話唔洗咁珍惜嘅
不過兩萬幾一枝又真係好肉痛……
不過打爛成箱就真係慘啲嘅
送比未來繼母 一枝都濕濕碎啦 個時仲有成箱起到
真心有得諗
好想睇下阿龔認真mode工作做事
跟住Terry入市場部
卓越破壞能力
同阿龔卓越工作表現成了強烈對比
燁緣下幫羊羊搞個event,
麻將王同蠢人兵團都算同做野有關嘅

去左市場部嘅話龔生應該好頭痛究竟比咩佢做先得
Terry真係似去做公仔人幫公司宣傳都可以出事
阿清同Terry鬥無金錢觀念 如果佢哋好似楊洋咁唔見咗成千萬一幅畫會唔會又數百萬當係碎銀

仲可以睇大小姐好似教訓鐵面陳咁教訓阿工
10月15播嘅#428會唔會就係9月6拍嘅曹總送花嗰集
Terry扮鵰兄幫威龍做宣傳可能會好啲
我諗起有條片喺日本迪士尼拍,啲公仔喺台上面跳舞,有個動作dup低頭,結果有隻公仔個頭套跌咗落地,個頭碌嚟碌去又比其他公仔踢嚟踢去,條友追住個頭嚟追
一言驚醒夢中人!!
大小姐教訓龔燁嘅期待程度同龔燁對戰大家姐一樣咁高

btw "數百萬當係碎銀”有聲 super
好期待

接龍破壞王-龍力王

佢宅男look好好J

當世界仔遇上人畜無害的無敵破壞王及背後勢力嘅劇情究竟會點呢

我反而覺得大家姐會夾埋阿工一齊玩水水
夾埋玩水水之前應該會互相較量下先
可能一齊左之後就會夾埋一齊整阿水

今日高層一齊開會 想睇下亞太區總監大人同啊水既火花
我正想post 上黎,比你搶先一步
期待火花!
佢地咁樣對住坐 會唔會有咩意思
Mary Hung KC vs Jenny Kung Yip
唔知Jenny幾時先會自爆個blog係佢po
Jenny應該又要做啲好大單嘅on9野先會唔覺意自爆
阿工無理由咁蠢直接係開會到對抗大房啩

Terry上位記嗰集開會二房想安插人手落人事部,阿工無對白,但鏡頭係咁影佢啲睇眼色樣 正常阿工應該食花生睇好戲

唔知阿工會唔會又喺大老細面前同水水耍花槍 上次威仔請食飯佢已經當住威仔面溝女,不過話晒收咗工

Ummm....真實婚戒還是劇中,ummm定情戒指?
定係我想得太多,其實係裝飾用的戒指?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞