[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(2)

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
阿水做咩傷咗
以家真係好配
尋日重點放左係阿龔身型到
今日睇返劇情
佢地串黎串去真係好好笑 佢地d反應一流
食蕉連皮啦你
阿水 你有病睇醫生啦 好冇呀。 個樣勁好笑
阿龔仲唔係妳
比人打
熊家入廠
成枱女仔全部都有男朋友
阿水比佢地閃親
啲表情同語氣同情人節一樣咁酸
可能同情人節一樣阿水對阿工啲花有期待
如果阿龔比啲誠意約阿水可能會應承呢
可惜
聖誕應該約到人喇掛
我覺得未必得
阿龔以家好多野唔知架
例如阿水去睇相 k先生係真命天子 呢個好重要 因為一定係阿龔。邊會有相士比提示係人個英文名呀 英文名呢d野 話轉就轉到啦 一定係姓或名啦 所以kennth kelvin呢d可以收皮架啦
至於阿水對佢有feel 係老人院面紅呢d咁
所以阿龔唔會知道阿水都會冧佢只知道阿水拒絕過佢 要佢開口約阿水或表白
真係要睇編劇點寫啦 我冇佢地咁叻叻豬
上年玩secret angel水水蝕左隻靚錶
今年阿工會唔會gentleman啲回番禮
angel 咪工業自己囉,個隱喻巳經老早變明隱喻好耐。

係咪又黎成家啲癡線劇情
近排好似都幾多熊家一齊開廠
好掛住佢上次盲眼個造型
個師傅比得咁玄阿水第一時間就諗起龔燁,證明龔燁係阿水心目中係有啲地位嘅

阿龔除左俾人拒絕左幾次,其實佢同阿水心目中個男神仲有好遠距離
唔知呢個會唔會都係佢有所保留嘅原因
但我又諗如果呀水會忘記mr right 愛mr wrong一次的話, 無condition的愛先係最pure最浪漫嘅
唔講都醒唔起阿工唔知道K先生件事,不過我覺得阿工唔係迷信嘅人,無論有幾多個潛在K先生都好,佢會自己出手擋晒阿水啲桃花

兩個人真係有好多嘢大家都唔知,究竟幾時先可以坦誠相見
幾時先到428 等得好苦啊
我又唔覺得阿水真係咁care K唔K先生
都係班姐妹起哄多

同埋無論個師父鳩噏啲咩都好,
你自動link落某個人度就點都係有啲意思嘅

睇下佢兩個幾時有時間同有興趣嘗試踏出呢一步啫
弊! 428睇唔到直播添
Me上水po圖again
熊燁睇紅葉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞