[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(2)

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
Jenny真係個奸得黎好可愛既角色
全世界都助工
Wow 快爆post
珍妮與禿鷹哥
Jenny拎住支羽毛筆潦下潦下嗰幕每次重睇都覺得好可愛
Jenny肯定係龔水迷妹黎
八婆有錢女同學
阿龔認果下佢興奮到同我地一樣
我見到大陸人係咁屌佢屌得好犀利
佢未入開心速遞時已經頗喜歡佢
那時好記得那套咩超時空男神佢有份做,報紙賣佢報導時,冇記錯報導講該劇監制搵佢出演,佢感動到喊出黎,那報導佢仲好開心post上去ins
其實佢係一個好努力的演員

Jenny興奮到

佢做八時個奸妃冇咁討好但都已經認得佢
其實Jenny個角色如果係正劇做應該俾人鬧到飛起
但佢係呢度又做得夠可愛所以普遍啲人都幾中意睇佢 至少我屋企人同朋友都覺得佢搞笑同唔會抗拒見到佢出現
呢段我都loop左好多次
佢真係同我地一樣咁興奮
鍾意Mary Hung嗰個同我企喺度!
係嫁
我仲記得那篇報導講超時空男臣監制搵佢做三妹,佢係開心到喊出黎話終於唔洗再做勾人老公啊奸的角色
我就開始覺得呢個人係會對演藝事業好有heart
雖然呢套入面的jenny都有少少奸(我直頭完全唔覺 )
但角色比起佢以前接果啲豐富立體得多
同埋我覺得佢有potential 做搞笑戲

都係果句啦 愈多唔同人設套劇就愈豐富 角色之間愈多火花 唔通個個都大愛撚正義撚 女既賢良淑德 男既胸懷大志 咁有咩好睇
我會即刻熄電視

Btw阿工好舐脷
屌 睇教育電視咩
教育電視都有衰人啦
我鐘意第二張
近排好似佢都係著新衫多
好耐冇見過呢套西裝
咪係 睇etv洗撚係tvb睇
小學睇唔夠咩
仲要人地啲etv仲好睇過你tvb拍
紫 紅都好耐冇著

依篇心得寫得幾好(另外有幾篇龔水分析文都係),
我唔係話要合理化Jenny做嘅嘢,
但依個角色係唔會令人憎得佢好緊要:
https://www.instagram.com/p/Bn_XS7oFIxC/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1lsdg1qsj2e3
大家比多少少力 就黎爆post
係囉
都未到週一已經快爆
呢個ig 我有follow!!
感覺上佢都係供水粉
劇中的演員啊如stanley 都有like佢嘅post
上次industry 同上上次麻雀王分析得好中point
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞