[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(2)

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
阿龔件背心西裝好似去左豹叔度咁
Stanley著左西裝好顯瘦
阿蟹骨架大所以好似好大隻
仲要Stanley成日都係後面攝出黎
所以顯到阿蟹更大隻
龔生陰啲陰啲混左落尋寶圖公然調戲水水
估佢唔到今集居然有工水

今集工除外套好型
水水一個人喺到瘋狂批踭好可愛

女子組傾密計,阿工借啲意搭訕搭到坐低埋,後面直情同隔離部門同枱食飯,沒有阿工搭唔到嘅枱
而且兩個人次次傾計都哄到咁埋,完全超過咗異性安全距離
今集過場好surprised
但唔知點解我覺得今集阿工真係似口花花
唔識講,無以前咁令人臉紅心跳
就睇下428點接落去
係喎,三件頭西裝唔見咗件背心,咁樣先show到阿工身材好
可能身材勁咗,著唔番
可能話曬都係過場唔係主線
日常見面冇咩事都會好似平時咁串下妳咁囉
stanley心諗你地班色魔
佢好似好想約水水出街咁
之前又話想去演唱會
但佢又唔敢正正經經問
可能仲係驚食檸檬
用埋啲唔正經嘅口吻就搞到好似口花花咁
龔生真係啊 咁想約人就正經問啦
佢咁樣 阿水都唔敢當佢係認真
又點會沉船
(死啦我係咪太認真 )
我覺得你講中哂
可能因為睇完415,
先入為主覺得之後嘅阿龔表面笑騎騎,但其實心入面有條刺
都係嘅...
由其佢係水後面,雖然摀到個頭好近水,但其實個身距離好遠
之後嗰幕又坐對面咁遠,好易令我亂諗野
呢集過場我當工水鬥氣日常睇,乜大家睇到咁灰,係咪415後遺症

我都覺阿工唔認真其實係無膽,上次正經問阿水食咗咁大個檸檬
同埋如果女方無意思,太認真反而有壓力,可能連朋友都無得做,喺知道阿水心意之前阿工應該唔會太認真
279係電梯比阿水連hit三個檸檬係慘啲嘅
而且咁耐以黎除左見到雙下巴天使係阿水房出現,阿水冇對龔燁表示過佢有意思
仲有,阿水同龔燁講野個成日都起哂槓,下下都好用力去表達佢果種厭惡(雖然佢起哂槓有陣時把聲都好嗲

係龔燁角度睇,雙下巴天使代表自己係有啲地位,但阿水從來冇表過態,佢咪唯有咁樣激阿水等阿水留意下自己囉

不過其實到而加我都唔理解點樣會觸發到龔燁279果集係電梯無啦啦會問果三句野
好想摸
44吋胸肌
我估係
當時阿龔會幫阿水食呢隻死貓就緊架啦 因為係阿水令佢相信呢個世界有好人
但點解決呢。佢本身已經喜歡左阿水 咁佢就諗住問問阿水 睇下阿水反應。點知 阿水三不。完全唔會接受佢
所以佢決定解決方案係佢自己走去新加坡

以我都估計 阿龔唔會再咁易表白。始終阿水拒絕過佢
一直做CD-ROM追po,第一次忍唔住留言因為琴晚真係好驚喜
做初戀cafe嗰陣都諗阿龔會唔會走出嚟呢?結果真係攝出仲哄到水水咁埋
即刻大嗌咗「龔燁呀!」 好癲

希望blog單嘢會好似之前水誤會龔收埋朱古力咁,類似海邊的真誠對話令龔用心去相信水水無做到
stanley個人本身咁薄, 44吋太大舊喇
太大舊著西裝唔好睇
對我黎講,佢而家再加兩三吋就夠
千祈唔好變hulk. 操到變形俠醫咁做地盤咩,坐office架咋。太大件頭都唔連戲啦
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞