[HKCC]CGPA唔過3.2既入黎

742 回覆
33 Like 6 Dislike
淨係報speed係咪好不智?
Ps. 已收speed conditional offer

Speed唔so我
巴打報咩科咩gpa?

我都無in有offer

我仲係being processing

miss左冇in
2nd round會唔會少D派conditional offer
淨係報speed係咪好不智?
Ps. 已收speed conditional offer

Speed唔so我
巴打報咩科咩gpa?

我都無in有offer

我仲係being processing

miss左冇in
2nd round會唔會少D派conditional offer

琴日in完。好hea 佢話我maybe fine,等letter
hm嘅話除咗報返啲hotel related 嘅科之外仲可以報乜
唔知可以係邊睇先上嚟問
hm嘅話除咗報返啲hotel related 嘅科之外仲可以報乜
唔知可以係邊睇先上嚟問

咩科都得
其實未必洗咁灰
我有幾個朋友3.1都有cu interview
Edu u直頭科科都有得in
我覺得基本上你有得in就差左半隻腳入去
淨低就睇你interview既造化
其實未必洗咁灰
我有幾個朋友3.1都有cu interview
Edu u直頭科科都有得in
我覺得基本上你有得in就差左半隻腳入去
淨低就睇你interview既造化

Cu邊科
我soci sci sem1 2.7
Sem2係咪要爆4先拉到cgpa3.5?
我soci sci sem1 2.7
Sem2係咪要爆4先拉到cgpa3.5?

報左itc既巴絲 我地開左個telegram,大家可以入黎傾下itc d野喎
想問下Retake passed subjects 係咪要等到summer Sem add drop完先會知結果 個科有位就有得入?
另外想問下如果唔批 搵lecturer/programme leader有無用
報左itc既巴絲 我地開左個telegram,大家可以入黎傾下itc d野喎

唔係hkcc入唔入得

我想入
唔知可以係邊睇先上嚟問

咩科都得

唔係商科都得?

我想入

大家可以telegram比電話我加大家入去,唔知點解一定要set左聯絡人先add到,唔好意思

Id:hkccedision
想問下Retake passed subjects 係咪要等到summer Sem add drop完先會知結果 個科有位就有得入?
另外想問下如果唔批 搵lecturer/programme leader有無用

有位就Add到入去
有冇商科既會走去報city ais 搏下
Itc肯派interview未

好似三月先開始in

好似三月先開始in

唔洗太擔心 凖備好自己就得 如果有interview已經成功左一半
有冇人係speed 2nd interview?

2nd round

2nd round

唔洗in 直接比左offer
其實notes點先print到用盡6格?
平時就咁禁6 horizontal ,no frame, fit size, high quality
但每格根本用唔盡,每張slide間都留左好多空位
平時就咁禁6 horizontal ,no frame, fit size, high quality

轉做pdf檔先print每格都會放大

轉做pdf檔先print每格都會放大

word檔可以直接轉,唔洗擺上網特別整架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞