[HKCC]CGPA唔過3.2既入黎

742 回覆
33 Like 6 Dislike
你地係成個year1 都hea讀定點

唔算係hea讀
唔過3
開sem喇
社科yr2 cga3.27
點睇

me2 報左bu不過預左無interview
有無人報左bu bcom acct
社科yr2 cga3.27
點睇

me2 報左bu不過預左無interview

社科grad 3.1 最後有ugc offer
不過當然唔係d排名高既u啦
求救hdme仔
Sem 1 GPA得2.3
依家apply緊asso engine
好唔好下個sem quit?
如果可以,想博盡升ugc
求救hdme仔

Apply緊trans去asso engine
求救hdme仔

Apply緊trans去asso engine

quit喇
利申 hdme yr2

有無可能拉返上3~3.1?

quit喇
利申 hdme yr2

有無可能拉返上3~3.1?

sem2 sem3 啲野會好難
得罪講句 你sem1都係2.3 sem2,3好難爆上去

咁如果trans到asso eng?

難聽啲講,都係唔會有作為㗎喇
你一係就quit咗佢重新再讀過喇

但如果我sem 1係hea hea地讀+assignment唔高?
求救hdme仔

認真 ugc已經好難上
睇開d
利伸 過來人
有冇巴絲仲未報任何野?
日日煩緊讀咩科,想轉系

難聽啲講,都係唔會有作為㗎喇
你一係就quit咗佢重新再讀過喇

但如果我sem 1係hea hea地讀+assignment唔高?

年中見唔少你依種人
好似講到爆SEED就會好高GPA咁
同漫畫果D傻仔主角一樣
講「睇黎我要出絕招啦」一樣ON9
得罪講句
你係得既就唔洗讀ASSO
讀ASSO仲唔博命幾時先博
得罪講句 連asso你都讀唔掂 比你入返大學都未必grad到
商科yr2
2.5 3.3 3.4 cgpa 3.07
有咩出路 好後悔sem1哂左
商科yr2

同你差唔多 3.1 3.6 3.6 sem1
商科yr2

咁你報左咩 過3都好啦
商科yr2

咁你報左咩 過3都好啦

Bu cityu poly 咩都報下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞