[HKCC]CGPA唔過3.2既入黎

742 回覆
33 Like 6 Dislike
有無人報左bu bcom acct

報左 巴打cgpa 幾多
有無人報左bu bcom acct

報左 巴打cgpa 幾多

3.27咋
poly fashion and textiles咪要揀你想讀咩major既,想問下遲d佢係咪會sd email比你叫你揀定係要自己download張form?我down唔到張form
poly fashion and textiles咪要揀你想讀咩major既,想問下遲d佢係咪會sd email比你叫你揀定係要自己download張form?我down唔到張form

同問

同問

巴打報d野同我一樣喎,交換telegram傾下?
有冇人報左city self fin marketing?(過左deadline個個)
City self fin係咪收得高過bu self fin?
有冇人報左city self fin marketing?(過左deadline個個)
City self fin係咪收得高過bu self fin?

Cityu 點報sf?
Social science
Sem1:3.0
Sem2:3.1
Sem3:3.0

有咩科可報?

只求ugc degree

次選self finance

無3.2難有ugc
Year1 sem1 gpa拎左3
Human biology拎左C 想問下retake係點報名 會唔會已經截左
it 唔過3.1有咩出路

Cityu 點報sf?

同BU一樣有個網俾你填
想問GE elective C+咗 俾唔俾retake

Cityu 點報sf?

同BU一樣有個網俾你填

真係未聽過有city self fin,係咪過曬deadline?

Cityu 點報sf?

同BU一樣有個網俾你填

真係未聽過有city self fin,係咪過曬deadline?

但我係city個網見到有
唔通我睇錯
應該未過deadline掛
我見speed同bu self fin都係1月中先開放俾人報

Cityu 點報sf?

同BU一樣有個網俾你填

但我係city個網見到有
唔通我睇錯
應該未過deadline掛
我見speed同bu self fin都係1月中先開放俾人報

cityu scope?
呢家仲有冇得報retake
Sem 1 CGPA 0.2

Sem 1 CGPA 0.2

唔通你就係傳說既 4F 1D ?
今日上stat先聽過你大名
Year 1既,如果你sem 1過3 放心 下2個sem努力追一定得
唔過3既你地我知呢刻好徬徨
眼見班FRD過晒3.5 又唔敢同人講自己咁差
面對現實將來係CC條路會行得好辛苦 (如果你係aim at 入返ugc)
有決心既話Summer Sem一定要搵科黎Retake返個A/A+
同埋其實要諗開D,出到黎做野識人>你張沙紙
Top Up同UGC都係degree,你識人既話同樣出黎等於人地8大出黎

呢個post其實主要想召集Year 2既巴絲
CGPA唔過3.2既你地將來有咩打算?
仲會唔會博下UGC?
Self-Fin會報邊間?

嗰陣3.15cgpa,興幸interview做得幾好,依家入左八大中文
報左speed既,除左submit揀左既programme
係咪仲要交埋$150先叫報左?
好似係今晚deadline
有冇人答到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞