[HKCC]CGPA唔過3.2既入黎

742 回覆
33 Like 6 Dislike
僅過3.2但都想問一下
Hkcc hm
Sem 1 3.0
Sem 2 3.2
Sem 3 3.625 (4科)
自己計cgpa就3.275但校網就出3.25
係咪最後會用番大個數計 如果係既我sem4追到3.8就meet到poly shtm 3.4 conditional offer
前提係要有interview同個condition要求今年唔升 自知低分 但大家覺得有interview既機會大嗎 定係直接aim poly sf hm算
僅過3.2但都想問一下
Hkcc hm
Sem 1 3.0
Sem 2 3.2
Sem 3 3.625 (4科)
自己計cgpa就3.275但校網就出3.25
係咪最後會用番大個數計 如果係既我sem4追到3.8就meet到poly shtm 3.4 conditional offer
前提係要有interview同個condition要求今年唔升 自知低分 但大家覺得有interview既機會大嗎 定係直接aim poly sf hm算

Poly self fin唔係speed award咩?
仲有想講 唔過3既真係唔好諗住要ugc offer 有啲人3.5 3.6 都驚無 低過3既 一係試下ugc top up sf
Ou 啦
加油各位

我想問下我如果cgpa得3.2-3.2左右,入ou機會大吾大,同埋入ou認希性會吾會低d?好似好廢咁

OU有機會

btw吾你老母

ou 收硬
可以試下sf
見呢到有上左岸既師兄姐想搭單問下商科yr2 cgpa 3.7 full cert eng lv4 poly city bu大唔大機會?

interview 正正常常,起碼一間u 一個offer,盡量報多d
sem3 商科cgpa 3.1 係咪注定與ugc 無緣?

有fd 3.1有interview

咩科?

city im,有fd 3.2 有offer,讀緊
想問下bucie bcom hrm/mkt/acct 大約收幾多cgpa?

bu self fin?

同cgpa3.1 bu self fin account? 有無機?

3.1 收硬 interview正正常常就得
asso都唔過3.2 早死早著啦

身邊有10幾個fd 唔過3.2 grad 讀緊ugc 水泡
生命滿希望
Hm撚cgpa 3.23 有咩ugc可以搏
同埋
Bu cie acc大唔大機

生命滿希望

我就是-6既例子

bu self fin?

同cgpa3.1 bu self fin account? 有無機?

3.1 收硬 interview正正常常就得

唔該

有無確定左會speed 既巴打

Here
CGPA唔過3係咪得返Speed?

屌佢老尾
我連conditional offer criteria都meet唔到
我EAS I俾條臭闣派個D+俾我
EAS II又得C+
屌如果連SPEED都唔收我我真係死得

一l樣 考ielts有無用

生命滿希望

我就是-6既例子

你個名

生命滿希望

我就是-6既例子

可唔可以講多d
識人唔過3都上得返ugc
今個sem誓要做爆四狗
識人唔過3都上得返ugc

求detail
hkcc human resources
year 2 cgpa 得3.0
有咩水泡科?
Sem3 2.97有無咩水泡科
hkcc human resources
year 2 cgpa 得3.0
有咩水泡科?

Hi 同學
year1gpa得2.0點搞 ugc仲有冇可能
year1gpa得2.0點搞 ugc仲有冇可能

Retake 肥左既科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞