[HKCC]CGPA唔過3.2既入黎

742 回覆
33 Like 6 Dislike
有冇人報左恆管收到interview?

痴撚線完全冇諗過咁快IN
可唔可以講下會問D咩
連reference letter都未拎

可唔可以講下會問D咩

咩科

可唔可以講下會問D咩

咩科

BBA 咩major唔講喇
Sem 1&2 明明仲keep住3.1
sem 3俾必修玩死 cgpa得返2.9
我真係好迷茫有冇人可以幫下我 我依加冇曬動力報non-ju
商科人只求八大cert ielts有6.5 屋企人好支持我 有能力負擔學費所以唔係ugc都無問題 我過唔到自己嗰關個心好痛好辛苦
有冇人可以話我知我仲有咩選擇?

polyu investment science/ cityu im有2.9x人
入到
polyu texile marketing也可試
加油
商科人只求八大cert ielts有6.5 屋企人好支持我 有能力負擔學費所以唔係ugc都無問題 我過唔到自己嗰關個心好痛好辛苦

polyu investment science/ cityu im有2.9x人
入到
加油

Texile marketing收幾多?

入到
加油

Texile marketing收幾多?

around 3
社科Sem1 gpa 2.6都唔知點追

retake

可唔可以講下會問D咩

咩科

BBA 咩major唔講喇

留一留名先

retake

過左retake時間 聽聞summer sem已經截左

retake

過左retake時間 聽聞summer sem已經截左

以往係可以到時summer add drop add返你想讀返既科 再比錢就ok
加油 唔好咁快放棄
好垃圾呀 我上個sem爆4呀
好垃圾呀 我上個sem爆4呀

走開啦
想問下如果acct sem 1 gpa 3.6
跟住落黎要追幾多先有機
因為3.6 好似係公廁分

我dse 英文2左 係咪yr2 報non ju 都要考ielts 先?
想問下如果acct sem 1 gpa 3.6
跟住落黎要追幾多先有機
因為3.6 好似係公廁分

我dse 英文2左 係咪yr2 報non ju 都要考ielts 先?

Keep住3.6 都應該有offer啦
但aim三大就難d
engine gpa~3有冇機有offer

yes

yes

巴打可唔可以tg我,想知詳情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞