[PC]Skyrim集中討論區 04 2017一定要得

997 回覆
9 Like 0 Dislike
突發
Alternate start呢個mod好危險 岩岩ctd左

好似真係無
btw我就係聽隻幽靈話無殺Cicero(黑暗兄弟會個癲小丑)
你地有無殺?

佢先係真正傳統嘅黑兄成員

佢先係幕後玩家

敬拜夜母係黑兄傳統黎
skyrim 個黑兄會只係二流殺手組織,正常黎講係應該由listener 聽到夜母講野,夜母話比佢聽邊到有人做緊儀式召噢黑兄,listener 再叫手下去殺人
但5代一開始冇夜母係聖所,踢玩家入會條女只係山寨王黎
但cicero 尊敬夜母,佢先係真正嘅黑兄殺手

屌,我鍾意隻吸血鬼蘿莉多d

屌未打架
咪鬼劇透啦

依度居然有人未玩曬?我以為依度全部老手添,你幾多lvl啊?

全部角色因為MOD得多
去到高LEVEL幾乎陣亡哂
最高去到37LV跟住CTD
開就開左十幾個角色

好似真係無
btw我就係聽隻幽靈話無殺Cicero(黑暗兄弟會個癲小丑)
你地有無殺?

佢先係真正傳統嘅黑兄成員

佢先係幕後玩家

敬拜夜母係黑兄傳統黎
skyrim 個黑兄會只係二流殺手組織,正常黎講係應該由listener 聽到夜母講野,夜母話比佢聽邊到有人做緊儀式召噢黑兄,listener 再叫手下去殺人
但5代一開始冇夜母係聖所,踢玩家入會條女只係山寨王黎
但cicero 尊敬夜母,佢先係真正嘅黑兄殺手

屌,我鍾意隻吸血鬼蘿莉多d

屌未打架
咪鬼劇透啦

應該隻小丑先係真首領,其實佢好慘,
夜母都話個小丑服侍得佢好好,
個女人係怕小丑會奪權先唔鍾意佢,

我係指一至五代都有出現過
仲有前四代主角啲故事好似無乜喺skyrim講過

好似真係無
你地有無殺?

一代主角應該歸隱左
二代最慘變左灰
三代傳說跨海去左另一個大陸
四代變左瘋神一部分

至於橫跨5代game都有出場應該冇,1代到4代都話係差40年左右,但4代同5代差200年,除左高精靈同埋黑精某幾個識無限續命嘅痴線法師應該冇乜人可以咁長命

二代變左灰
三代去另一個大陸即係邊度
瘋神係咪個獨孤城個老人個度

好似真係無
你地有無殺?

一代主角應該歸隱左
二代最慘變左灰
四代變左瘋神一部分

至於橫跨5代game都有出場應該冇,1代到4代都話係差40年左右,但4代同5代差200年,除左高精靈同埋黑精某幾個識無限續命嘅痴線法師應該冇乜人可以咁長命

二代變左灰

東方有個大陸叫akaviri
有4個種族,據講依家嘅大陸係參照西方世界(e.g. high rock=法國,skyrim=北歐,帝國係古羅馬)為主,而akaviri 就係參照東方世界,龍虎人(強國),蛇人(日本),雪惡魔(俄佬)同猴人(東南亞)
game入面刀鋒盔甲(好日本風個套)就係幾千年前從akaviri 傳入

瘋神係孤獨城入側翼之後係個夢到比支杖你個痴線佬

屌未打架
咪鬼劇透啦

小丑係非常盡責既keeper
但無論佢點努力夜母都無揀佢做listener, 所以佢點都唔會做到首領。
有時聽到小丑自言自語問夜母你點解唔比我聽到你把聲,其實有d心up
btw殺左小丑邊個會幫手打理/清潔夜母,仲要幫佢搽油?

講到做兵咁
突發
Alternate start呢個mod好危險 岩岩ctd左

我用左幾年都冇事
必裝架我

屌未打架
咪鬼劇透啦

但無論佢點努力夜母都無揀佢做listener, 所以佢點都唔會做到首領。
有時聽到小丑自言自語問夜母你點解唔比我聽到你把聲,其實有d心up

講到做兵咁

佢真係做緊夜母隻兵,仲要差啲命仔都無埋

講到做兵咁

做條咸魚嘅兵

講到做兵咁

做條咸魚嘅兵

唉屌 駁唔到 佢真係做左人妻乾屍隻兵

最慘係人地當兵有少少軍糧,佢連娘娘把聲都未聽過,就已經為佢賣命

好似真係無
你地有無殺?

一代主角應該歸隱左
二代最慘變左灰
四代變左瘋神一部分

二代變左灰

有4個種族,據講依家嘅大陸係參照西方世界(e.g. high rock=法國,skyrim=北歐,帝國係古羅馬)為主,而akaviri 就係參照東方世界,龍虎人(強國),蛇人(日本),雪惡魔(俄佬)同猴人(東南亞)
game入面刀鋒盔甲(好日本風個套)就係幾千年前從akaviri 傳入

學到野了
姐係東瀛係上古原來係lore friendly.......

講到做兵咁

做條咸魚嘅兵

唉屌 駁唔到 佢真係做左人妻乾屍隻兵

最慘係人地當兵有少少軍糧,佢連娘娘把聲都未聽過,就已經為佢賣命

上古界既石內卜
但個小丑係奸架?

二代變左灰

學到野了
姐係東瀛係上古原來係lore friendly.......

人地參考左套武士裝炸

二代變左灰

學到野了

人地參考左套武士裝炸

你又知,你係Godd Howard呀?
無玩過2,2點解變灰?
無玩過2,2點解變灰?

矮人係好耐好耐之前創造左一個神,叫numidium
呢個神代表左"否定",可以否定一切
傳說矮人全族就係成為左佢嘅一部份

numidium又叫黃銅神,形象類似高達咁款,勁大部百夫長
係第二紀元個陣Tiber Septim係晨風三神手上以比佢地自治作交易拎到呢部高達,犧牲左兩個手下換取左個能源黎開高達,高達否定左當前嘅時間線直接爆左一條由創世開始圍攻夏暮島嘅時間線出黎(上古卷軸世界時間線由奧王/龍神 將N條約束成一條,換個講法姐係換左個平行世界),直接令高精投降,建立左帝國,自己死後亦都同個兩個手下三位一體成為左talos(呢個就係高精憎佢嘅原因)

而2代就係開過高達,炸左十幾條時間線出黎,最後傳說佢變左灰
屌終於玩曬Enderal主線
癡線個故事真係寫得好好
d劇情好撚mindblowing,點解Bethesda寫唔到d咁既野啊啊啊
應該請曬成team人入去做

又SHESHE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞