[PC]Skyrim集中討論區 04 2017一定要得

997 回覆
9 Like 0 Dislike
個個都紅名

個個都真絲黎架 好似係

紅名係因為skyrim個角色係女

成班咁咸濕都敢話係絲,唔知醜

咁絲打都可以睇女既
利申 bi , 鐘意睇女女

sheshe先正
利申: gay紅絲

唔知醜
I5 GTX 960>I7 GTX 1070
一定係

只能說我輸了

小心1070遲下電腦大爆炸

呢度d人歧視1070

明顯係妒忌
例如我呢啲用偽960既960M
個個都紅名

個個都真絲黎架 好似係

咁絲打都可以睇女既

Bi乜來,bad ipad?

姐係雙插頭
個個都紅名

個個都真絲黎架 好似係

咁絲打都可以睇女既

sheshe先正
利申: gay紅絲

唔知醜

呢度得你一個巴咋
I5 GTX 960>I7 GTX 1070
一定係

只能說我輸了

小心1070遲下電腦大爆炸

呢度d人歧視1070

明顯係妒忌

Skyrim表示"以為張卡大就馴服到我?"

呢度d人歧視1070

明顯係妒忌

比你用超級電腦又點 咪又係CTD

呢度d人歧視1070

明顯係妒忌

比你用超級電腦又點 咪又係CTD

換新機就係為左打Skyrim可以冇顧忌狂裝新mod, 點知而家未爆quota已經一推問題
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/81465/?
咁既質素都上到首頁
咁我果件咪top download
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/81465/?
咁既質素都上到首頁

屌好樣衰啊

外國人有時好重口
咁既質素都上到首頁

屌好樣衰啊

外國人有時好重口

屌好樣衰啊

外國人有時好重口

同鬼佬睇亞洲靚女一樣

屌好樣衰啊

外國人有時好重口

同鬼佬睇亞洲靚女一樣

而家我明點解Bethesda整高精整到咁

手長鬼條女係咪唯一一個鐘意skyrim既絲打?

打skyrim既絲打仲罕有過dragonborn

咁dragonborn應該周街都係
利申:依度全部有J絲打

咁如果我話你聽我又有裝sex lab又有做雞既mod呢
btw真係搵唔到女仔同我打依類game
男朋友又鐘意玩魔力個類既日系RPG, 結果走左黎依個post取暖

淫絲

咁如果我話你聽我又有裝sex lab又有做雞既mod呢
btw真係搵唔到女仔同我打依類game
男朋友又鐘意玩魔力個類既日系RPG, 結果走左黎依個post取暖

淫絲

咁多謝我喺舊登屎忽痕開post啦

淫絲

咁多謝我喺舊登屎忽痕開post啦

多謝大佬
以Nightingale既名義多謝你
May you always walk with the shadows

有J絲打
有絲打你地仲用LOMOJI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞